Jatkoaika hakee uusia tekijöitä − asuinpaikkaasi katsomatta

CHL, LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, NHL, KHL, Muut Sarjat, SHL / Artikkeli
Nyt voit hakea Jatkoajan toimitukseen mistä vain.
Kuva © Minsk Arena - http://en.minskarena.by/node/1
Haluatko mukaan tekemään Suomen hienointa lätkäaiheista verkkolehteä? Me etsimme nyt tekijöitä uusiin rooleihin, eikä asuinpaikallasi ole väliä. Jatkoaika hakee joukkoonsa sekä urheilutoimittajan ammattiin haluavia että jääkiekkotoimittamisesta harrastuksena kiinnostuneita tekijöitä.

Jatkoaika on tehnyt vuodesta 2001 asti ainutlaatuista työtä suomalaisen jääkiekkojournalismin parissa. Neljätoista vuotta myöhemmin Jatkoaika on Suomen suurin jääkiekkoon keskittynyt verkkolehti, joka välittää lätkämaailman tapahtumat ja ilmiöt sinulle joka päivä.

Jatkoaika on ykkösluokan paikka tutustua kiekkojournalismin tekemiseen. Lukemattomia toimittajia eri tiedotusvälineissä on viettänyt jääkiekkojournalismin ensimmäiset vuotensa Jatkoajassa. Meillä pääset kehittymään jääkiekkojournalismin tekijänä ja olemaan osa toimivaa kokonaisuutta.

Vuonna 2010 olimme ehdolla Suomen Urheilugaalassa Vuoden Urheilujournalismi -palkinnon saajaksi. Keväällä 2015 Jatkoajan Mikko Pylkkö valittiin vuoden jääkiekkotoimittajaksi Suomessa.

Lukijoita Jatkoajalla on lätkäkauden aikana noin 200 000 joka viikko. Keväällä 2014 verkkolehden kävijäennätykseksi kirjattiin 296 401 yksittäistä lukijaa yhden viikon aikana.

Mitä haemme?

Etsimme toimittajia ja kuvaajia kaikkiin toimituksiimme. Seuraamallasi sarjalla tai joukkueella ei ole väliä − jos olet etsimämme tekijä, sorvaamme yhdessä sinulle sopivan roolin kokonaisuudessa. Ota yhteyttä, kysy ja hae!

Meillä mahtuvat saman katon alle niin urheilujournalismia opiskelevat kuin muuhun ammattiin leipätyönään suuntautuneet harrastajatkin.

Mitä sinulta vaaditaan?

Kaikilta tekijöiltä edellytämme asiallista suomen kielen osaamista, sovittujen juttujen hoitamista sekä intoa ja yhteistyökykyä. Tarvitsemme tekijöitä niin ajankohtaiseen uutistyöhön kuin hitaiden artikkelien, kolumnien, ottelujuttujen ja juttusarjojenkin pariin.

Liiga- ja Mestis-paikkakunnilla tai niiden läheisyydessä asuville tarjolla on tekemistä seuratoimittajina. Muualla asuvat voivat osallistua tekemiseen etätoimittajina tai esimerkiksi maajoukkueen, NHL:n, naisten kiekon tahi muiden sarjojen tekijänä. Teet meille juttuja siitä aihealueesta, joka on sinun vahvuutesi. Asuinpaikkasi ei estä osallistumista!

Mitä me tarjoamme?

Tarjoamme kaikille tekijöille hyvän ympäristön kehittyä jääkiekkotoimittajana, oli tavoitteesi sitten mielenkiintoinen harrastus tai työ journalismin parissa. Sisällöllisesti tarjoamme kehykset, ideoita ja kannustusta, mutta annamme sinulle myös vapauden toteuttaa itseäsi.

Jatkoaika ei maksa toimittajilleen palkkaa, sillä toimitustyössä kaikki tekijämme ovat mukana vapaaehtoispohjalta. Tarjoamme kuitenkin kehittävän työympäristön, jossa sisäinen koulutus ja kehittävä työympäristö luovat avoimen väylän jääkiekkotoimittamiseen.

Ottelutapahtumista tehtäviä juttuja suorittaessasi saat ilmaisen sisäänpääsyn otteluihin tai tarvittavat tunnukset pelien seuraamiseen verkon tai TV:n välityksellä. Lisäksi järjestämme tekijöillemme tapahtumia, joissa puhujina on alan ammattilaisia. Lisäksi pääset keskustelemaan ja kehittymään muiden tekijöiden kanssa kasvotusten.

Miten haet?

Mikäli kiinnostuit tehtävistä, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Lähetä meille mallijuttu, esim. artikkeli tai kolumni (arvioimme tällä ensisijaisesti oikeinkirjoitustasi). Kerro meille lisäksi perustietoja itsestäsi:

  1. ikäsi ja asuinpaikkakuntasi
  2. mihin tehtävään haet
  3. kuinka usein ja mihin aikaan olet yleensä käytettävissä toimituksen tehtäviin

Jos haet kuvaajaksi, lähetä meille lisäksi tiedot kamerakalustostasi sekä kuvareferenssejä.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen

rekrytointi(at)jatkoaika.com

Kysy lisää:

toimitus(at)jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle