Keskustelupalsta on tällä hetkellä alhaalla, ongelmaa korjataan parhaillaan. Pahoittelut käyttökatkosta!

Hanskaajat & Masi Marjamäki: Millaista kiekkoa Liigassa pelataan?

LIIGA / Artikkeli
Kyllä se on kiekkokontrolli, mikä kannattaa.
Kuva © Miikka Jääskeläinen
Hanskaajat etsii vastauksia Suomi-kiekon suuriin kysymyksiin yhdessä Ilves-kapteeni Masi Marjamäen kanssa. Millaista kiekkoa Liigassa pelataan? Ketkä ovat alkukauden kuumimmat tähdet? Mitä helvettiä, Ilves?

Hanskaajat pääsi pohtimaan Suomi-kiekon askarruttavia puheenaiheita tällä kertaa sekä Tampereen provosoivimmassa urheilubaarissa Pub Höyryssä että legendaarisessa Hakametsässä.

Kuukausittaiseen videointiin hälytettiin tahtipuikkoa heiluttamaan Tampereen sekavin kiekkokaksikko Lauri Lehtinen ja Solmu Salminen.

Hakametsässä hämmentämään saatiin myös isokokoinen voimalaituri, joka omien sanojensa mukaan "huutelee katsomosta" ja "ei ole Kamil Krepsin kanssa missään väleissä".

Hän on tietenkin pelikuntoon palaileva Ilves-kapteeni Masi Marjamäki.

Marjamäki kertoo lähetyksessä suoran mielipiteensä sekä Liigan että Ilveksen oikeista pelillisistä suuntauksista. Lisäksi nostetaan esiin ilmiömäisen alkukauden pelanneen Ilveksen suuret sankarit.

Ketkä ovat tupsukorvien todelliset supertähdet? Kuka johtaa kopissa? Entä Hakametsän jäällä?

Lähetyksessä Hanskaajat nimeää alkukauden kuumimmat yksilöt ja jakaa ensimmäisen Kuukauden Niittäjä -palkinnon pelaajalle, jonka sukunimen lausuminen vaati kaksikolta kielikursseja. Kuka on tämä Liigan uhkein ulkomaalainen?

Jos et ole nimityksistä samaa mieltä Hanskaajien kanssa, osallistu Twitterissä keskusteluun hashtagilla #Hanskaajat tai etsi meidät käsiimme Twitter-maailmasta.

Palautetta saa antaa. Jopa pitää. Suoraan.

» Lähetä palautetta toimitukselle