Hannus sai kunnian palkita fanit

LIIGA / Artikkeli
Voitto SaiPasta kauden viimeisessä kotiottelussa oli Pelicansille kauden ensimmäinen jatkoajalla saavutettu. Ratkaisijan viitan harteilleen sai Tommi Hannus – mies, jonka ensimmäinen liigamaalikin syntyi jatkoajalla.

Pelicansin avainpelaajien kauppaamisen jälkeen alkanut Hannuksen matalalento sai komean päätöksen kotiyleisön edessä. Tällä kertaa sitä osattiin odottaa vieläkin vähemmän, sillä hänen ja Lasse Jämsenin rinnalta puuttui pelikiellossa ollut tehoketjun keskushyökkääjä Ville Hirvonen.

Miltä tuntui pelata pitkästä aikaa ilman Villeä?

- Kyllähän Ville on loistava pelaaja ja hänellä on loistava pelinäkemys. Tällaisessa tilanteessa ei vaan voi miettiä sitä, keitä ketjukavereina. On pärjättävä niillä, jotka on sillä hetkellä tarjolla.

Oli varmasti hienoa onnistua näin kauden viimeisessä kotipelissä, kun faniryhmäkin oli tullut ihan kaukalon äärelle loppuhetkiksi.

- Totta kai se oli hieno tunne. Vaikka kaikki pelimiehet onkin lähtenyt jo tammikuussa, niin ollaan silti taisteltu. Tää oli tärkeä voitto nuorelle joukkueelle. Oli kiva palkita fanit.

Sinulla on sopimus ensi kaudesta. Millaisia ajatuksia se herättää seuran myllerryksen keskellä?

- Kyllä todellakin ajatukset välillä pyörii ihan muualla kuin itse pelissä. Mutta eihän sille mitään voi. Pitää vaan toivoa, että kiekkoilu jatkuu täällä ensi kaudellakin.

» Lähetä palautetta toimitukselle