Hankinnoista huolimatta TPS ja Kärpät seurailevat edelleen pelaajamarkkinoita

LIIGA / Artikkeli
Sekä TPS että Kärpät vahvistivat joukkojaan siirtotakarajan lähestyessä.
Kuva © Sirpa Pöyhönen sirpa.poyhonen@jatkoaika.com
TPS ja Kärpät aloittivat loppukirin siirtorajan lähestyessä. Kumpaankin joukkueeseen tuli uutta ulkomaalaisverta. Molemmissa leireissä seuraillaan tilannetta edelleen rauhallisesti.

Liigan siirtotakaraja umpeutuu tänään keskiviikkona. Sekä Kärpät että TPS avasivat loppukirin pelaajahankintojen osalta.

Kärpät oli etsinyt takalinjoilleen puolustajaa ja sellaisen joukkue myös hankki. Slovakialainen Ivan Švarný saapui Slovan Bratislavasta.

Kärppien urheilutoimenjohtaja Harri Aho kuvailee Švarnýa luotettavaksi kapteenityypiksi. Kärpät oli etsinyt kiekollista puolustajaa, jolla on taustaa Kärpistä, mutta Ahon mukaan sellaista ei ollut tarjolla.

− Pakisto on nyt tässä. Švarný on sen viimeinen palanen, Aho toteaa.

Onko Kärpillä vielä verkot vesillä hyökkäyksen suhteen?

− Kyllähän tämä on sellainen päivä, että koko ajan tapahtuu. Tarkkailemme tilannetta, mutta mitään pakottavaa tarvetta ei ole, Aho kommentoi.

Piti tulla pakki ja sentteri, toinen vaihtuikin laituriksi

Turussa kaivattiin sentteriä ja pakkia. TPS hankki SaiPasta puolustusvajeeseen Per Savilahti-Naganderin ja laitahyökkääjä Curtis Hamiltonin.

Hankintoihin saattoi vaikuttaa myös laitahyökkääjä Ilkka Pikkaraisen loukkaantuminen. Joukkue vahvistui joka tapauksessa, mutta lisähankinnatkaan eivät ole poissuljettuja.

− Seuraillaan rauhassa tilannetta, on myös TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäen viesti.

» Lähetä palautetta toimitukselle