Corsolle aivotärähdys, Granlundilla sopimusepäselvyyksiä

LIIGA / Artikkeli
Kärppien sentterikalusto kävi tiistaina varsin ohueksi, kun tähtisentteri Daniel Corso loukkaantui toisessa erässä. Juniorilupaus Mikael Granlund puuttui oululaisjoukkueesta puolestaan sopimusongelmien takia.

Oululaisten riveistä oli ennen tiistai-iltaa sivussa loukkaantumisesta kärsivä Veikko Karppinen. Hänen tilallaan piti pelata Mikael Granlundin, mutta pari tuntia ennen HPK-pelin alkua Kärppien valmennukselle tuli tietoa, että junioritähti ei saakaan pelata.

- Granlundilla on sopimusteknisiä ongelmia.Hilli junailee asiaa. Hänen ei annettu pelata, totesi oululaisten päävalmentaja Matti Alatalo.

Kärppien nokkamiehet Juha Junno ja Ari Hilli olivat matkalla Tshekeissä, joten heitä ei tavoitettu kommentoimaan Granlundin tilannetta. Alatalo toivoi, että asiat saataisiin sovittua ennen torstain Pelicans-ottelua ja nuorukainen pelaisi tuolloin.

- Urheilullista valmentajaa tällainen kummastuttaa. Tieto tuli joukkueen johtomiehiltä hieman ennen ottelua. Toivon, että hän pelaa torstaina, Alatalo huokaili.

HPK-ottelun toisessa erässä nähtiin ikävä tilanne, kun Daniel Corson taklaus meni Kärppien vaihtoaition kohdalla ohi. Huonoksi onnekseen Corso osui auki olleen vaihtoaition luukun kohdalle ja törmäsi laidan nurkkaan. Mies löi päänsä ja ei pelaa ainakaan torstaina Lahdessa.

- Aivotärähdys ja haava silmäkulmaan. Viiltohaavan näköinen vekki. Aivotärähdyksien kanssa toipumisaika on noin viikko, siihen sitten plus tai miinus jokunen päivä. Näillä näkymin hän kuitenkin on kotona yötä, kertoi Kärppien lääkäri Jukka Tikanto.

» Lähetä palautetta toimitukselle