Avalanche vahvisti puolustustaan ennen harjoitusleirin alkua

NHL / Artikkeli
Colorado Avalanche teki yhden vuoden sopimuksen puolustaja Pascal Trepanierin kanssa. Viimeiset kolme kautta Trepanier on pelannut Anaheim organisaatiossa ja kuluneella kaudella Pascal keräsi 57 ottelussa 10 pistettä (6+4, 73 PIM). Hän on kärsinyt Anaheimin aikanaan loukkaantumisista, sillä pelejä on jäänyt pelaamatta sekä olkapää- että polvivaivojen vuoksi.

Trepanier on rightiltä ampuva pakki, joka pelasi ennen Anaheimiin siirtymistään (waiver draft 1998) Coloradon organisaatiossa (Corwall Aces/Hershey Bears) neljä kautta. Hänen roolinsa AHL:ssä on ollut hyökkäävä puolustaja ja parhaalla kaudella 1996-97 pisteitä kertyi runkosarjan 73 ottelussa 53 (14+39, 151 PIM) ja pudotuspeleissä vielä 19 pistettä lisää (23 peliä, 6+13, 59 PIM). Bearsin voittaessa ko. kaudella AHL:n mestaruuden Calder Cupin Trepanier oli joukkueen ykköspuolustaja. Avs-valmentaja Bob Hartleylle Pascal on tuttu mies, sillä hän oli samaisen mestaruusjoukkueen päävalmentaja.

Trepanier lisää syvyyttä Avsin puolustukseen ja taistelu viidennen-seitsemännen puolustajan pelipaikasta kiristyi huomattavasti. Hänen sopimuksensa lisää kummasti painetta Rick Berrylle ja tämän agentille solmia uusi sopimus Avsien kanssa mahdollisimman nopeasti. Berryn kaltaisella nuorella pelaajalla ei ole varaa jäädä pois tänä viikonloppuna alkavalta harjoitusleiriltä, jos hän aikoo tosissaan taistella pelipaikasta NHL-joukkueen kokoonpanossa.

Rocky Mountain News julkaisi harjoitusleirille kutsuttujen nimet. Mitään isompia yllätyksiä nimilistassa ei ole, mutta viime vuoden kakkoskierroksen varauksen Sergei Soinin puuttuminen listasta ihmetytti. Soin ei ollut mukana viime vuoden leirillä, joten oletin että hänet olisi tällä kerralla kutsuttu mukaan. Toinen hiukan yllättävämpi nimi oli veteraanipakki Darryl Shannon, joka viime kaudella pelasi seitsemän ottelua Canadiensissa. Viikonlopun jälkeen Avalanche ilmoittanee ketkä leiriläisistä matkaavat Skandinaviaan, ja keiden kohtalona on suunnistaa Hersheyhyn leiritettäväksi. Samalla selviää ketkä leirille kutsutuista saapuivat paikalle ja keitä listan ulkopuolisia Denverissä oli testattavana.

» Lähetä palautetta toimitukselle