Pelaaja-arviot 2019-20: Runkosarjan voittaneen Kärppien kausi oli onnistunut, maalilla säkenöinyt tulokas Justus Annunen joukkueen ruumiillistuma

LIIGA / Artikkeli
Justus Annunen pelasi yhden kaikkien aikojen kausista Liigan tulokasmaalivahtina.
Kuva © Jari Mäki-Kuutti
Kärppien kausi oli kokonaisuudessaan varsin onnistunut. Joukkue ylsi runkosarjassa piikkipaikalle, ja olisi päässyt hyvistä asetelmista kevään pudotuspeleihin, mikäli COVID-19 virus olisi pitkän Liiga-kevään mahdollistanut. Yksilötasolla kärppäjoukkueessa suoritettiin kuitenkin korkealla tasolla.

Maalivahdit

Patrik Rybár, 35 ottelua, 92,42 %, 1,82 PMK

Arvosana: 9

Kärppien ennen kautta kyseenalaistetun maalivahtitandemin toinen puolikas. Päätyi pelaamaan loppujen lopuksi enemmän pelejä, kuin mitä hänen varaansa oli laskettu. Hoiti ruutunsa kuitenkin moitteettomasti. Rybár saapui katsomattomana korttina Ouluun Detroit Red Wingsin farmiseurasta Grand Rapids Griffinssistä, jossa slovakialaisen lukemat olivat AHL:n keskitasoa. Kun Oulussa tämä kortti lopulta katsottiin, kehräsi koko kärppäyhteisö uuden hankintansa jaloissa. Rybár pelasi tasaisen varmaa ja laadukasta kiekkoa, eikä kauteen mahtunut oikeastaan ainuttakaan useamman pelin slumppijaksoa.

Rybárin vahvuuksia ovat loistava pelinlukutaito ja tasaisuus. Raamikas maalivahti sortuu kuitenkin ajoittain pelissä ylipelaamiseen. Solmi kauden aikana ensikauden kattavan sopimuksen oululaisjoukkueen kanssa.

Justus Annunen, 23 ottelua, 92,88 %, 1,77 PMK

Arvosana: 9

Oli suuri kysymysmerkki ennen kauden alkua, eikä varmasti Oulussakaan osattu odottaa millainen satutarina tämän nuorukaisen tulokaskaudesta tulisi. Astui Liiga-ympyröihin sisään todella vakuuttavasti ottaen huomioon sen, ettei Annusella ennen viime kautta ollut kokemusta Liiga-peleistä kuin kahden ottelun verran. Näin ollen tulokkaan tittelillä läpi kauden ratsastanut huippulupaus suoriutui kaudesta loistavasti.

Annunen teki tulokaskaudellaan jopa epävirallisen nollaputkiennätyksen pidettyään maalinsa puhtaana yhtäjaksoisesti peräti 302 minuutin 28 sekunnin ajan. Epävirallisen ennätyksestä tekee se, ettei Annunen pelannut otteluita perätysten Kärppien maalinsuulla. Sulavasti liikkuva, rauhallinen ja peittävä maalivahti pelaa myös ensi kauden Kärpissä.

Puolustajat

Aleksi Mäkelä, 27 ottelua, 0+6=6, -7

Arvosana: 6

Tämän piti olla se kausi, kun 26-vuotias kiiminkiläinen nappaa viimein paikkansa Kärppien kuusikosta, mutta toisin kävi. Mäkelän kausi oli kenties yksi Liiga-sesongin vaiherikkaimmista, sillä Mäkelä kärsi kaudella useampaan otteeseen loukkaantumisista. Aina, kun Mäkelä palasi terveenä kaukaloon, odotti kulmassa jo uusi vamma.

Mäkelä ei ole kaukalon näkyvin pelaaja positiivisessa- eikä negatiivisessa mielessä. Kiekollisesti kehittynyt runsaasti viime vuosien aikana, mutta suurimmat avut omanpäänpelaamisessa. Pelaa aina joukkueelleen, heittäytyy kiekkojen eteen, eikä jätä tilanteita kesken. Siirtyy ensi kaudeksi hakemaan uralleen uusia tuulia Sportista.

Ludwig Byström, 59 ottelua, 5+18=23, +17

Arvosana: 8

Saapui Ouluun Rybárin tavoin Pohjois-Amerikasta. Tuli Kärppiin hakemaan suurempaa kiekollista roolia ja sai sen lopulta loukkaantumisten avittamana. Alkukausi oli ruotsalaiselle vaikea, eivätkä 25 otteluun syntyneet tehot 3+9 olleet sitä, mitä Oulussa oltiin odotettu. Oli loppukaudesta kuitenkin joukkueen kantavia voimia: Antoi peliä edistäviä syöttöjä, hoiti ruutunsa omassa päässä ja pelasi joka ilta joukkueelleen, kun alkukaudesta sortui ajoittain yksinyrittämiseen.

Kun Kärpät kärsi loppukaudella avainpuolustajien loukkaantumisista, nousi Byström yhdeksi alakerran kiekollisista johtajista. Sopimus Kärppien kanssa kattaa myös ensi kauden.

Miihkali Teppo, 14 ottelua, 2+3=5, +5

Arvosana: 8

Saapui Kärppiin kesken kauden paikkaamaan loukkaantumisia. Pelasi Kärpissä vakuuttavasti niin puolustus- kuin hyökkäyssuuntaankin. Ihastutti rauhallisuudellaan ja paineen alla pelaamisellaan. Hyvä peruspuolustaja. Palkittiin jatkosopimuksella Kärppiin. 

Topi Niemelä, 43 ottelua, 1+6=7, +4

Arvosana: 8

Nuori, vasta 17-vuotias lupaus nousi jopa hieman yllättäen Kärppien vakiokokoonpanoon hienojen otteidensa ansiosta muun muassa CHL-otteluissa. Ansaitsi omalla pelaamisellaan jokaisen pelatun vaihtonsa. Miesten peleissä fyysisesti täysin raakile, mutta sulava luistelu ja varma kiekon liikuttaminen pitivät nuorukaisen Liigassa aina 43 ottelun verran. Teki Liiga-uransa avausmaalin kauden avauksessa hallitsevan mestarin HPK:n vieraana, jonka jälkeen punalamppu ei nuoren oululaisen toimesta syttynyt.

Vastuu nousi kauden lopulla joukkueen kärsittyä loukkaantumisista. Pelasi koko kauden nuorelle pelaajalle parhaassa opissa Lasse Kukkosen vierellä. Ensi kaudella entistä isommassa roolissa oululaisten puolustuksessa.

Mikko Niemelä, 57 ottelua, 6+13=19, +24

Arvosana: 9

Läpimurto kausi. Niemelän nousu Liigan eliittipuolustajiin oli − ainakin Oulussa − odotettu. Oulun ulkopuolella Niemelän tarina saattoi aiheuttaa ihmetystä. Kärppien oma kasvatti pelasi uransa parhaimman kauden monessakin mielessä.

Niemelä teki uransa ennätystehopisteet, kellotti korkeimmat peliaikakeskiarvot, sekä nousi ensimmäistä kertaa miesten maajoukkuepeleihin 29-vuotiaana. Pääsi pelaamaan myös Niemelälle varsin epätyypilliseen tapaan ylivoimaa. Puolustuspäässä edelleen totutun varma. Osaa toimia maalineduskahinoissa ja pitää vastustajien mailat kurissa. Tulevaisuudessa Kukkosen manttelin perijä. Jatkaa Oulussa myös ensi kaudella.

Mikko Niemelä teki todellisen läpimurron Liigassa päättyneellä kaudella. Niemelä teki viime kauden aikana myös ensi esiintymisensä leijonapaidassa.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/

Jakub Krejcik, 44 ottelua, 8+22=30, +29

Arvosana: 10

Liian hyvä Liigaan. Kärppien ylivoimaisesti paras yksittäinen hankinta ei viivästellyt taitojensa näyttämisen kanssa, vaan valtasi oululaisyleisön sydämet jo ensimmäisten luistimenpiirtojensa myötä. Ei pelkästään kärppäyhteisö, vaan koko Liiga sai nauttia taitavan tšekkipuolustajan otteista tyngäksi jääneellä kiekkokaudella. Krejcik oli Kärppien tehokkain puolustaja, vaikka oli runkosarjasta noin neljänneksen sivussa. Krejcikin liike, syöttötaito, peliäly sekä fyysisyys mahdollistavat puolustajan todella monipuolisen pelaamisen. Kirjautti kauden aikana myös 2 hattutemppua. Ei ole sopimusta kaudeksi 2020–2021.

Lasse Kukkonen, 50 ottelua, 2+2=4, +5

Arvosana: 8

Kärppien kapteeni ei ole koskaan ollut tulostaululla näkyvimpiä pelaajia, mutta oman roolinsa Kukkonen hoitaa todella laadukkaasti. Ja siinä hän on hyvä. Puolustuspään herra ja Hidalgo. Kukkonen on kova maalineduspelaaja, eikä pelkää näyttää vastustajille. Joukkuepelaaja isolla J:llä. Tärkeä palanen Kärppien joukkuetta niin kentällä, kuin sen ulkopuolellakin. Kukkosen kauden isoin miinus tulee siitä, että hävisi keskinäisen maalintekokilpailun Mikko Niemelälle. Pohtii uransa jatkoa.

Shaun Heshka, 51 ottelua, 5+24=29, +21

Arvosana: 9

Kärppien puolustuksen kiekollinen johtaja yhdessä Krejcikin kanssa. Mikäli kanadalainen ei olisi kärsinyt loppukaudesta loukkaantumisista, olisi ylittänyt puolustajalle kovan 30 tehopisteen rajapyykin. Voittaa pelkällä kokemuksella yksittäisiä pelitilanteita. Antaa peliä edistäviä syöttöjä jotka napsuvat oman pelaajan lapaan todella kovalla prosentilla. Heshka sijoittuu kentällä erinoimaisesti ja tuntuu olevan jokaisessa vaihdossa aina pelin päällä.  Tykkää tukea hyökkäyksiä. Kärppien puolustuksen vakiokasvo myös ensi kaudella.

Joona Huttula, 47 ottelua, 0+3=3, +7

Arvosana: 7

Huttula nousi arvoon arvaamattomaan, kun Kärppien takalinjoilta putosi pelaajia sairastuvalle. Ajoittain hukassa pelin sisällä – mutta osoitti pelistä toiseen taistelijanluonnetta – eikä pelannut yhtäkään tilannetta puolivaloilla. Huttula on hyvä all around -puolustaja, eli tasainen jokaisella pelin osa-alueella. Ensi kaudella ottanee isompaa roolia Kärppien puolustuksessa. Sopimuksessa optio myös kaudesta 2021–2022.

Hyökkääjät

Miska Humaloja, 49 ottelua, 4+4=8, -10

Arvosana: 7

Humaloja hoitaa oman roolinsa totutun varmasti illasta toiseen. Tekee vastustajien pelaamisesta hyvin epämiellyttävää ja raskasta. Osaa ärsyttämisen jalon taidon. Humalojan tarina on esimerkillinen suomalaisessa jääkiekossa: Pyhäjärven Pohdin kasvatti pelasi vielä kaudella 2015–16 Mestistä Kajaanin Hokissa tehden samaan aikaan päivätöitä. Sai tuolla kaudella kutsun Kärppien matkaan, eikä tuolta polulta enää Kajaaniin palannut. Humaloja on todella hyvä puolustussuuntaan, mistä johtuen hänen hyökkäysominaisuutensa usein aliarvioidaan.

Humaloja on osoittanut kykenevänsä myös tuloksentekoon. Humaloja on aina parhaimmillaan kevään peleissä. Kärpät menettää loistavan roolipelaajan. Siirtyy ensi kaudeksi Kuopioon KalPan pelipaitaan.

Jari Sailio, 53 ottelua, 4+6=10, +1

Arvosana: 8

Sailion kausi oli onnistunut. Kun Sailio leimasi kellokorttinsa pelien ajaksi, Mikko Manner tiesi tismalleen, mitä hän Sailiolta saa. Raakaa työntekoa ja joukkueelle pelaamista. Sailio on todella hyvä alempien ketjujen raataja, joka osaa tarvittaessa ratkoa pelejä myös tulostaululla. Tappaa alivoimat, taklaa ja karvaa ahkerasti. Sailio pelaa parhaat pelinsä aina keväisin. Jatkaa ensi kaudellakin Kärpissä.

Otto Karvinen, 33 ottelua, 8+3=11, +2

Arvosana: 8

Kärppäjoukkueen yksi mielenkiintoisimmista pelaajista viime kaudella. Karvinen pelasi aika ajoin hyvin tuottavaa jääkiekkoa. Oli jopa väkisin tunkemassa itseään tuloksentekoketjuihin. Pelasi parhaat pelinsä saatuaan Petopodi-podcastin kuukauden pelaaja -tittelin. Sattumaako? Tuskin. Karvinen väläyttelee pelien sisällä myös kiekollisia taitojaan muun muassa jalkakynien muodossa, vaikka onkin tunnettu alempien ketjujen raatajana. Sopimus Kärppien kanssa kattaa myös seuraavan sesongin.

Julius Junttila, 43 ottelua, 19+21=40, +14

Arvosana: 9

Kauden 2018−19 KHL:n Sibirissä aloittanut ja SHL:n Växjössä lopettanut Junttila oli alkukaudella työtön, ja päätti lopulta vaikean edelliskauden jälkeen palata tuttuun ja turvalliseen Ouluun. Saavuttuaan takaisin kärppäpaitaan lokakuun puolessa välissä, oli Junttila yksi Liigan valovoimaisimpia tähtiä ja jopa liian hyvä kotoiseen Liigaan. Pelasi  viime kauden lähes piste per peli -tahdilla. Junttila erottuu kentältä joka ilta edukseen erinomaisen luistelun ja älykkään pelaamisen kautta. Ei sopimusta ensi kaudeksi.

Jussi Jokinen, 47 ottelua, 9+25=34, +11

Arvosana: 8

Jokisen kausi oli hyvin tapahtumarikas. Kärsi loukkaantumisista ja tehottomista jaksoista. Saalisti kuitenkin kohtuullisen pistemäärän. Kalajoelta kotoisin oleva Jokinen oli kauden mittaan vaikeuksissa viime vuosina vauhdikkaammaksi muuttuneen Liigan pelinopeuden kanssa, ja sortuikin Jokiselle varsin epätyypilliseen tapaan rottamaisuuksiin kauden aikana. Joka tapauksessa, pelintekijänä edelleen kirkkainta eliittiä Liiga-tasolla. Etenkin ylivoimalla Jokisen opertointi on taiteellisen näköistä. Pukee kärppäpaidan ylleen myös ensi kaudella.

Michal Kristof, 50 ottelua, 9+11, +4

Arvosana: 7

Kristofin kausi oli odotuksiin ja miehen potentiaalin nähden pettymys. Syksyllä loistavasti sujuneet CHL-pelit antoivat odottaa myös suoranaista dominointia Liigassa, mutta tätä ei kuitenkaan nähty. Vaihteleva rooli ja oman paikan hakeminen vaikeuttivat pelituntuman löytymistä. Omaa hyvän laukauksen sekä peliälyn. Puolustussuuntaan vielä petrattavaa. Kristofilla on sopimus Kärppien kanssa myös kaudeksi 2020−21.

Radek Koblizek, 47 ottelua, 9+21=30, +2

Arvosana: 8

Jo vuosia Kärppien mukana pyörinyt, juniorina Tsekistä saapunut Koblizek otti askeleen lähemmäs kohti Liiga-tähteyttä. Oikealta ampuva ja käsistään taitava Koblizek loi paljon paikkoja sekä itselleen että ketjukavereilleen, mutta viimeistely ontui puolin ja toisin. Kärsi niin ikään loukkaantumisista kauden aikana. Jatkaa Kärpissä myös ensi kaudella.

Aku Räty, 32 ottelua, 2+5=7, +2

Arvosana: 6

Ei onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa Kärppien nimekkäässä rosterissa. Pelasi hyvin ne pelit, jotka pääsi Kärppien mukana pelaamaan. Oikealta laukova Arizona Coyotesin varaus ei saanut sitä roolia, mikä hänelle on ominaisin, vaan joutui tyytymään kolmos- ja nelosketjun pelipaikkaan ja -aikaan. Ensi kaudella Kärppien vakiokokoonpanossa yhdessä pikkuveli-Aatun kanssa.

Jesse Puljujärvi, 56 ottelua, 24+29=53, +30

Arvosana: 9

Liigan seuratuin pelaaja viime kaudella. Tuli Ouluun etsimään omaa itseluottamustaan, jonka oli Edmontonissa kadottanut. Puljujärvi pääsi Oulussa ihanteelliseen asemaan, kun hänen ketjunsa rakennettiin palvelemaan juuri hänen tarpeitaan. Puljujärvi oli dominoiva pelaaja Liigassa. Luistelu ja liike Liigan kirkkainta eliittiä. Taisteli pistepörssin voitosta aina viimeisille kierroksille asti ennen kuin kausi päätettiin.

Puljujärvi palasi Liigaan parantamaan erityisesti niitä ominaisuuksia, jotka olivat NHL-kaukaloon vajavaisia. Puljujärvi pelasi onnistuneen kauden. Puljujärven suurin vahvuus oli tasaisuus. Hänelle tuli harvoin "ohi pelejä". Oli pelillisesti alati vaarallinen. Näistäkin seikoista huolimatta, Puljujärvellä on vielä pitkä matka tulosyksikön pelaajaksi NHL:ssä. Ensi kausi kysymysmerkki.

Puljujärvi pelasi vahvan kauden ja taisteli Liigan pistepörssin voitosta.

Juho Lammikko, 57 ottelua, 22+29=51, +30

Arvosana: 9

Toinen Kärppien hyökkäyspään Pohjois-Amerikan vahvistus. Tuli Kärppiin Florida Panthersin organisaatiosta, jossa oli saanut asetettua jalkaansa jo aivan NHL-vakiokokoonpanoon − Miksi siirtoa Ouluun aluksi kiekko piireissä kummaksuttiinkin. Lammikon rooli Kärpissä erosi Floridan vuosista huomattavasti, kun nyt Lammikko sai peliaikaa illasta toiseen yli 20 minuuttia ja pääsi johtamaam yhtä Liigan parhaista ykkösketjuista.

Lammikko onnistui siinä, mitä lähti Oulusta hakemaan; vakiinnutti paikkansa tuloksentekokentäsä ja sai runsaasti vastuuta kiekollisena. Vahva kahden suunnan hyökkääjä. Ensi kauden suunnitelmat hämärän peitossa.

Mika Pyörälä, 51 ottelua, 20+25, +35

Arvosana: 9

Kärppien hyökkäyspelaamisen kytkin. Pyörälän vaikutus Lammikkoon sekä Puljujärveen oli valtava. Pyörälä liimasi ketjun yhteen ja opasti vielä nuoria pelaajia pitkin kautta. Nousi Kärppien kaikkien aikojen pistemieheksi ohi Jari Viuhkolan. Vahva pelin jokaisella osa-alueella. Erityisesti peliäly ja puolustusominaisuudet erottavat Pyörälän kentällä edukseen. Oulussa Legendan asemaa nauttiva "Spede" jatkaa Oulussa myös ensi kaudella.

Jesse Koskenkorva, 36 ottelua, 3+3=6, +5

Arvosana: 7

Nousi pelaavaan kokoonpanoon kauden mittaan useiden loukkaantumisten myötä. Pelasi mallikkaasti ja kypsästi aina kentälle päästessään. Peliaikaan, rooliin sekä ketjutovereihin suhteutettuna myös tehokasta peliä. Pelasi lähinnä nelosketjun keskellä, vaikka Koskenkorvan vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä. Tulee ensi kaudella saamaan suurempaa roolia Kärpissä.

Jasper Lindsten, 23 ottelua, 2+3=5, -5

Arvosana: 6

Lindstenin toinen kausi Kärpissä ei mennyt niin kuin seura, tai mies itse olisi toivonut. Kärsi loukkaantumisista, ja oli terveenäkin vaikea mahtua Kärppien tähtiä vilisevään kokoonpanoon. Pelasi loppujen lopuksi Kärppien paidassa viime kaudella 23 iskien 5 tehopistettä. Siirtyi kesken kauden Porin Ässiin jossa viettää myös ensi kauden. Päättynyt kausi Kärpissä oli kaikessa yksinkertaisuudessaan riman alitus. Lindsten on hyvä alempien ketjujen pelaaja, mutta potentiaalia on myös olla tuloksentekoyksikön pelaaja Liigassa.

Sami Anttila, 24 ottelua, 2+2=4, +1

Arvosana: 8

Anttilan kausi oli hyvin samankaltainen kuin miehen aiemmatkin Liiga-kaudet. Kokoonpanoon päästessään luottomies alemmissa ketjuissa. Kykenee tekemään myös tulosta − kuten juoniorivuodet ovat osoittaneet − mutta Liigassa joutunut omaksumaan erilaisen, puolustavan roolin. Kausi katkesi todella ikävään loukkaantumiseen, saadessa kovan taklauksen 4.3. pelatussa ottelussa Lukkoa vastaan. Parhaimmillaan kevään peleissä. Ei sopimusta ensi kaudesta.

Janne Pesonen, 27 ottelua, 6+9=15, +10

Arvosana: 7

Viime kaudeksi Ouluun palanneen paluumuuttajan Pesosen kausi oli hyvin rikkonainen, mikä vaikeutti pelirytmin löytämistä. Kauden viimeisissä peleissä teki hyvin tulosta. Pesonen ei ole nuoruusvuosiensa kunnossa, mutta on Liigassa edelleen potentiaalinen 40−45 tehopisteen pelaaja. Pesonen on hyvin kentän näkevä kokonaisvaltainen pelaaja. Jokisen tapaan, myös Pesosella vaikeuksia pysyä kovatempoisen Liigan vauhdissa mukana. Paikkaa kuitenkin sijoittumisella ja kokemuksella paljon.

Julius Hermonen, 31 ottelua, 3+9=12, +6

Arvosana: 8

Hermonen oli yksi Kärppien kauden positiivisimmista yllättäjistä. Pelasi ennakkoluulottomasti ja periksiantamattomasti ja lunasti pelipaikan kokoonpanosta. Pelasi alaketjuissa varsin tehokkaasti. Hermonen on pystynyt siirtää oman pelinsä junioreista sekä Mestiksestä Liiga-tasolle − Hermonen ei ollut juniorinakaan mikään pistelinko. Mikäli jatkaa kehittymistä nähtyyn malliin, ensi kaudella vakiokokoonpanon pelaaja.

Tino Metsävainio, 20 ottelua, 2+2=4, +10

Arvosana: 7

Metsävainiolle ei löydetty peliaikaa Kärppien kokoonpanosta, joten lähetettiin kesken kauden pelaamaan Unkariin saamaan peliaikaa sekä kasvamaan korkoa. Tätä liikettä ei olisi tehty, ellei Oulussa uskottaisi nuoren haukiputalaisen kykyihin. Metsävainio on lähes täydellinen 3.ketjun keskushyökkääjä. Pienikokoinen väkkärä voittaa aloituksia, karvaa ahkerasti ja on hyvä puolustuspäässä. Hyökkäyspään taitoja aliarvioidaan. Sopimus Kärppien kanssa kattaa myös ensi kauden.

Juhamatti Aaltonen, 12 ottelua, 2+5, +7

Arvosana: 8

"Juhis" Aaltonen hankittiin Kärppiin pudotuspelejä varten vahvistamaan joukkueen hyökkäystä. Oululaisten kannalta harmi, ettei Aaltonen päässyt irti pudotuspeleissä ja yrittämään kauden 2013−14 toisintoa. Ei ehtinyt näyttää Kärpissä mitään, mitä iiläisestä ei ole jo tiedossa. Taitavat kädet, hyvä liike sekä vasta viime vuosina Aaltosesta kunnolla ulos kuoriutunut joukkuepelaaminen, tekevät Aaltosesta huippupelaajan myös nyky-Liigassa. Ei sopimusta kaudelle 2020−21.

Aatu Räty, 12 ottelua, 2+2=4, 0

Arvosana: 7

Superlupaus, ja nuorempi Rädyn veljeksistä pääsi haistelemaan Liiga-vauhtia ensi kautta silmällä pitäen. Räty aloitti hienosti saalistaen kahteen ensimmäiseen Liiga-otteluunsa 3 tehopistettä. Tämän jälkeen todellisuus iski vastaan, eikä seuraaviin 10 otteluun syntynyt kuin 1 tehopiste. Väläytteli ajoittain loistavaa pelisilmäänsä. Ylivoimapelaamisessa jo Liigan tasolla. Ensi kaudella Kärppien neljän pelaavan keskushyökkääjän joukossa.

Joukkueessa kaudella 2019−20 pelasivat myös maalivahti Joel Blomqvist, puolustajat Jimi Jalonen, Olli Vanttaja ja Jaakko Niskala, sekä hyökkääjä Tuukka Tieksola.

» Lähetä palautetta toimitukselle