Pasi Nurminen ulosajoista: "Toinen joukkue lentelee pihalle miten sattuu ja toisen joukkueen yksi kaveri saa tehdä ihan mitä haluaa"

LIIGA / Artikkeli
Pasi Nurminen oli kriittisenä ottelun jälkeen.
Kuva © Jarno Hietanen

Pelicansilta lensivät perjantaina HPK:ta vastaan suihkuun vuorotellen hyökkääjä Hannes Björninen, joka taklasi Niclas Luceniusta päähän. Seuraavaksi peli jäi kesken päävalmentaja Ville Niemiseltä sekä fysioterapeutti Juha Nakari.

Apuvalmentaja Pasi Nurminen oli ottelun jälkeen rauhallinen, mutta antoi kovaa kritiikkiä tilanteista.

− Ne toisen erän lopun episodit olivat laatuluokkaa naurettavia. Toinen joukkue lentelee pihalle miten sattuu ja toisen joukkueen yksi kaveri saa tehdä ihan mitä haluaa ja silti pysyy kentällä, Nurminen totesi rauhalliseen sävyyn.

Nurminen viittasi Björnisen ulosajoon, jonka yhteydessä HPK:n Miro Karjalainen pudotti hanskat ja pyrki Björnisen kimppuun. Karjalaiselle tuomittiin tilanteesta kymmenen minuutin henkilökohtainen käytösrangaistus ja HPK pääsi pelaamaan ylivoimalla.

Ylivoiman aikana HPK:n Eetu Tuulola teki maalin, jonka jälkeen Nieminen heitteli vaihtoaitiosta jäälle jopa pikkutakkinsa

− Toisen eran lopun maalissa kyllä kaikilla jääkiekon säännöillä Miska Siikosta estettiin aika rankasti. Siitä meni omiin maali ja alkoi olla tunteet kuumana meidän aitiossa, että tuli pieni ylilyönti, Nurminen kertoi näkemyksensä tilanteesta.

- Toivoa sopii, että jos ylilyönnistä tulee toimitsijakieltoa, niin asian aiheuttaneetkin kärsivät jonkinnäköisen hyllytyksen. Se voisi olla ihan reilua kaikkia kohtaan, jotta kaikki ymmärtäisivät, että ihan miten vaan ei voi vedellä, Nurminen jatkoi.

HPK:n päävalmentaja oli vakavailmeistä Nurmista huvittuneempi kerratessaan toisen erän eriskummallisia tilanteita.

− Siinähän sattui ja tapahtui kaikennäköistä. Oli monenlaista meininkiä. Hienoa, että on tunnetta ja touhutaan. Pelaajatkin saavat tuollaisia testejä, joissa on paljon tunnetta ja meininkiä. Siinä pysyi fokus olennaisessa ja olen pelaajiin tyytyväinen, Pennanen totesi hymyillen.

» Lähetä palautetta toimitukselle