Partasen poissaolo ei aja Jukureita pelaajamarkkinoille - kärkimiehiltä odotetaan lisää tehoja

LIIGA / Artikkeli
Hakkarainen odottaa tehoja lisää nykyjoukkueelta.
Kuva © Oskari Mäkisarka / Facebook.com/makisarkaphoto
Mikkelin Jukurit on joutunut tulemaan toimeen lähes koko alkukauden ilman isoon rooliin kaavailtua hyökkääjä Mika Partasta. Urheilujohtaja Mikko Hakkarainen luottaa kuitenkin nykyjoukkueeseen ulkopuolisen vahvistuksen sijaan.

Mika Partanen aloitti kauden vahvasti iskemällä kauden avausottelussa KalPaa vastaan tehot 1+2. Toisessa ottelussa HIFK:ta vastaan hän kuitenkin loukkasi itseään, eikä hyökkääjää ole sen koomin kaukalossa nähty.

Partasen jättämä aukko mikkeliläishyökkäykseen on ollut iso, sillä hän olisi panoksellaan tuonut roimasti lisää maalintekovoimaa tehottomuudesta kärsineeseen joukkueeseen. Mikkeliläisryhmä on 28 maalillaan sarjan toiseksi vähiten osumia tehnyt joukkue. Perässä on ainoastaan 24 maalia tehnyt sarjajumbo Ässät, jonka mikkeliläisryhmä kohtaa tiistaina.

Hyökkääjän paluuaikataulu peleihin on vielä avoin, mutta Jukurit ei urheilujohtaja Mikko Hakkaraisen mukaan etsi Partaselle aktiivisesti korvaajaa. Paikkaajien odotetaan sen sijaan löytyvän nykyjoukkueesta. Muun muassa ykkösketjussa koko kauden pelanneen Janne Tavin maalisaldo näyttää 11 ottelun jälkeen vielä nollaa, kuten myös Ville Leskisen ja Joona Jääskeläisen, joilta mikkeliläisryhmä varmasti onnistumisia odotti.

− Partasen kohdalla kuntoa katsotaan päivä kerrallaan, mutta Ässiä vastaan hän ei pelaa. Meillä tuolla kärjessä on kuitenkin muitakin ratkaisijoita ja heiltä toivoisin lisää tehoja. Sieltä on varaa vielä puristaa tehoja lisää irti ja vahvasti uskon, että se tulee sieltä kärsivällisyyden kautta. Työmoraalista se ei ainakaan jää kiinni, Hakkarainen totesi.

Partasen lisäksi Jukureiden sairastuvalla on Ilves-ottelussa loukkaantunut Janne Ritamäki. Alaraajavammasta kärsivän hyökkääjän tilanteesta saadaan Hakkaraisen mukaan tarkempaa tietoa keskiviikkona. Puolustaja Aleksi Salonen sen sijaan palaa takaisin kokoonpanoon kolmen ottelun pelikieltonsa jälkeen.

» Lähetä palautetta toimitukselle