Onko jääkiekkomailan valitseminen liian vaikeaa? − Esittelyssä eri valmistajien mailat ja niiden ominaisuudet

Muut Sarjat / Artikkeli
Toimittajamme Kasperi Tarkiainen (vas.) ja Eemeli Aho (oik.) valmiina mailatesteihin. Suolahden Urhon maalivahti Jyri Pussinen tuli avustamaan kaksikkoa.
Jääkiekkomailan ostaminen on aina hankala päätös. Mailat maksavat yhä enemmän, etkä haluaisi tuhlata rahojasi välineeseen josta et pidä. Esittelimme eri valmistajien mallistot osana Jatkoajan suuri mailatesti-juttusarjaa. Koostimme yhteen videoon faktatiedot eri mailojen ominaisuuksista, painoista ja hinnoista.

"Maila alennuksessa, mutta hinta edelleen melko suolainen. Vielä juuri ja juuri voisin tuon verran maksaa ja panostaa kerrankin laatuun. Mutta onkohan tämä edes hyvä maila?"

Tuttuja kysymyksiä ja ajatuksia jokaiselle harrastajapelaajalle, joka joutuu varusteensa pulittamaan omasta rahapussista. Jatkoajan suuri mailatesti -juttusarja on luotu helpottamaan näitä tilanteita, sillä testattavaksi saimme mailoja jopa neljältä eri mailavalmistajalta.

Otanta on siis mukavan laaja, kun juttusarjan tuoreessa osassa toimittajamme Eemeli Aho ja Kasperi Tarkiainen esittelevät Bauerin, Warriorin ja Truen mailamallistot perin pohjin.

Testattavana ollut neljäs mailavalmistaja, kotimainen Farrow saa oman esittelyvideonsa Jatkoajan TikTok-kanavalla lähiaikoina.

Jatkoajan suuri mailatesti on kuvattu Suolahden jäähallissa syyskuun lopussa. Kysyimme kaikilta mailavalmistajilta halukkuutta lähettää mailoja testattavaksi. Testeihin saimme Bauerin, Warriorin, Truen ja Farrowin mailoja. Testaajat ovat divisioonatason aktiivipelaajia.

Juttuja ja materiaalia testeistä ilmestyy syksyn aikana verkkolehden lisäksi myös Jatkoajan TikTokiin, Youtubeen ja muihin viestintäkanaviin.

Testit eivät ole kaupallinen yhteistyö, joten testien tulokset ja arviot ovat puolueettomat.

» Lähetä palautetta toimitukselle