NHL 65:00 -podcast − suomalaisilla upea alku uuteen kauteen

NHL / Artikkeli
Miro Heiskasen ensimmäinen NHL-vaihto oli vakuuttava.
Kuva © Ronald Martinez
Nuorella NHL-kaudella on ollut jo paljon puheenaiheita. Uusimmassa NHL 65:00 podcastissa käydään läpi niin Tom Wilsonin pelikielto kuin suomalaispelaajien hyvät otteetkin.

NHL-kausi 2018-19 on reilun viikon ikäinen. Jatkoajan NHL 65:00 -podcastin toimittajat Veli Kaukonen ja Ville Lampinen ottavat kantaa alkaneen kauden puhuttaneimpiin aiheisiin syksyn toisessa podcastissa. 

Podcastin ensimmäisessä erässä otetaan kantaa muun muassa Tom Wilsonin pelikieltoon.

Wilsonin lisäksi keskustelua käydään myös Toronto Maple Leafsin tähtihyökkääjien, Auston Matthewsin ja John Tavaresin huikeasta kauden aloituksesta. Ensimmäisen erän päättää katsaus loukkaantuneiden pelaajien listalle.

Kuvausteksti: 

Podcastin toisessa erässä keskustellaan parin vuoden päästä päättyvästä työehtosopimuksesta, ja siitä mitkä ovat mahdollisesti uuden työehtosopimuksen suurimpia kynnyskysymyksiä.

Tämän lisäksi käydään läpi Seattlen NHL-hankkeen tilanne sekä se, milloin NHL:ssä todennäköisimmin pelaa 32 joukkuetta.

Kuvausteksti: 

Kolmannessa erässä käydään läpi alkukauden suomalaisyllättäjät. Henri Jokiharju otti monien yllätykseksi paikan Chicago Blackhawksin miehistössä, eikä Miro Heiskasen ensimmäinen vaihto jättänyt ketään kylmäksi.

Kasperi Kapanen osoitti kuuluvansa samaan ketjuun Auston Matthewsin kanssa, ja Jesperi Kotkaniemi on näyttänyt kuuluvansa NHL:ään.

Kuvausteksti: 

» Lähetä palautetta toimitukselle