NHL 65:00 -podcast: NHL-kausi alkaa! Ensimmäisenä vieraana Jouni Nieminen

NHL / Artikkeli
Jesse Puljujärvi on valmiina läpimurtokauteen.
Kuva © Getty Images
NHL 65:00 on täällä taas! Kauden ensimmäisessä jaksossa käydään läpi joukkueita sarjataulukon molemmista päistä sekä NHL Global Series -tapahtumia. Jakson vieraana on pitkän linjan NHL-toimittaja Jouni Nieminen.

NHL-kausi 2018-19 on valmis alkamaan ja Jatkoajan NHL 65:00 -podcast on mukana tunnelmassa. Jatkoajan NHL-toimittajat Veli Kaukonen ja Ville Lampinen avaavat keskustelun syksyn ensimmäisessä jaksolla. 

Podcastin ensimmäisessä osassa käydään läpi kesän suurimpia siirtoja ja sitä, mitä vaikutuksia niillä on koko liigan voimasuhteisiin. Max Pacioretty siirtyi vihdoin ja viimein Vegas Golden Knightsiin ja Erik Karlssonin siirtosaaga tuli päätökseensä, kun tähtipuolustaja kaupattiin San Jose Sharksiin. 

Washington Capitals puolustaa ensi kaudella seurahistoriansa ensimmäistä mestaruutta, mutta haastajia riittää jokaisessa divisioonassa. Kaukonen ja Lampinen käyvät läpi muutamia mahdollisia suosikkijoukkueita ja syitä siihen, miksi juuri nämä joukkueet menestyvät tällä kaudella. Samalla otetaan katse myös sarjataulukon toisen päähän.

Kuvausteksti 

Podcastin toisessa erässä käydään keskustelua NHL:n Global Series -tapahtumista. Boston Bruins ja Calgary Flames nähtiin jo syksyllä Kiinassa harjoitusotteluiden merkeissä. Millä tavalla Kiinassa järjestettävät harjoitusottelut vaikuttavat NHL-pelaajien osallistumiseen Pekingin olympialaisiin vuonna 2022?

Edmonton Oilers ja New Jersey Devils avaavat kautensa Göteborgissa, Winnipeg Jets ja Florida Panthers nähdään marraskuussa Helsingissä. Otteluiden lippujen hinnat ovat herättäneet keskustelua, mutta loppuunmyydyt ottelut kertovat kovasta kysynnästä. 

Kuvausteksti 

Kolmannessä erässä kuullaan NHL 65:00 -podcastin syksyn ensimmäistä vierasta. Edmontonissa asuva pitkän linjan NHL-toimittaja Jouni Nieminen avaa Edmonton Oilersin tämänhetkistä tilannetta ja kertoo omat suosikkinsa voittamaan Stanley Cupin. Niemisen mukaan Jesse Puljujärven tilanne näyttää tällä hetkellä todella positiiviselta.

Kuka on Niemisen papereissa pelaaja, joka voi yllättää kaikki tulokaspelaajana? 

Kuvausteksti 

» Lähetä palautetta toimitukselle