NHL 65:00 -podcast − John Tavaresin vaadittava arvolleen täyden vastineen, Mikko Rantanen NHL:n paras suomalainen

NHL / Artikkeli
John Tavares on New York Islandersin tärkein palanen nyt ja tulevaisuudessa.
Kuva © Getty Images
NHL-kausi on päättynyt pelien osalta ja seuraavana ohjelmassa on jokavuotinen varaustilaisuus. Heinäkuun ensimmäisenä päivänä alkavat vapaiden pelaajien markkinat. NHL 65:00 -podcast on myös siirtymässä kesäteloille, mutta toimittajat ottavat vielä kertaalleen kantaa polttaviin puheenaiheisiin.

Jatkoajan NHL-toimittajat Veli Kaukonen ja Nico Oksanen ovat tehneet läpi NHL-kauden NHL 65:00 -podcastia. Podcasteissa on käyty läpi suomalaisten suorittamista NHL:ssä ja sarjan kuumimpia puheenaiheita.

Kauden viimeisessä podcastissa toimittajat kertaavat koko päättynyttä kautta, käyvät läpi viimeisimmät uutiset sekä ottavat ohuesti kantaa varaustilaisuuteen ja vapaiden pelaajien kuumiin markkinoihin.

Ensimmäinen erä

Kuvausteksti 

Washington Capitalsista mestari. Mitä jäi kaudesta käteen? Pysyikö tuomareiden linja läpi kauden? Mikko Rantanen on NHL-kauden paras suomalainen. Kuka nostaa kannua ensi kauden päätteeksi?

Toinen erä

Kuvausteksti 

Montreal Canadiens on kiinnostunut varaamaan suomalaishyökkääjän ja mahdollisesti valmis tekemään kauppoja saavuttaakseen tavoitteen. John Tavares jatkanee uraansa New York Islandersissa.

Kolmas erä

Kuvausteksti 

Canadiens ja Arizona Coyotes kävivät vaihtokaupoilla tarjoten uudet alut nuorten pelaajien urille. Ottawa Senators on jopa Carolina Hurricanesia ja Edmonton Oilersia sekavampi organisaatio NHL:ssä.

» Lähetä palautetta toimitukselle