Mestis-kierros: KeuPa pöllytti Hokin ja siirtyi sarjakärkeen, lisäksi kolme tasaista ottelua

MESTIS / Artikkeli
Peliittojen Jasper Patrikainen torjui Ketterän.
IPK vei täyden potin Joensuusta, Peliitat Imatralta, KeuPa nujersi Hokin ja KOOVEE vei kaksi pistettä Turusta.

Jokipojat - IPK 3-4

Joensuun illassa Iisalmen Peli-Karhujen Aatu Hämäläinen aloittaa maalinteon siirretyn rangaistuksen aikana ajassa 09.18. Jokipoikien Saku Kivinen kuittaa ylivoimalla 1-1:een. Niki Koskinen vie IPK:n 1-2-johtoon ajassa 14.51 vain 10 sekuntia Elias Ulanderin jäähyn päättymisen jälkeen.

Toisessa erässä IPK:n Jere-Matias Alanen lisää Julius Rantaeskolan ja Lauri Huhdanpään esitöistä 1-3.

Jokipoikien Tatu Kokkola kaventaa kolmannessa erässä, mutta Ilkka Pikkarainen tekee voittomaaliksi jäävän 2-4-osuman aikaan 51.20. Jokipojat kaventaa vielä loppunumerot 3-4 ylivoimalla Sami Mutasen maalilla.

Ketterä - Peliitat 1-3

Imatralla ensimmäinen erä on maaliton. Paavo Tyni vie Peliitat 0-1-johtoon ajassa 23.48. Vajaa 40 sekuntia siitä Ketterän Joel Olkkonen tasoittaa toisen erän lukemiksi 1-1.

Viimeisellä kymmenellä minuutilla Peliittojen Joona Lankinen viimeistelee voittomaalin ja illan hahmo, 36 torjuntaa napannut, Jasper Patrikainen alustaa Aleks Haatasen maalin tyhjiin ja loppunumerot 1-3.

KeuPa HT - Hokki 7-1

Keuruulla kotijoukkue latoo 27 minuuttiin 3-0 Hokin verkkoon Jani Siekkisen, Janne Kettusen ja Sakari Turtiaisen maaleilla.

Hokin Jarkko Harjula nousee yksin Mestiksen maalipörssin kärkeen kaventamalla kahden miehen ylivoimalla 3-1 aikaan 37.30.

Kolmanteen erään KeuPa jyrää vielä neljä maalia loppunumeroiksi 7-1. Janne Kettunen saalistaa 1+2 ja Aleksi Rutanen kolme maalisyöttöä.

TUTO Hockey - KOOVEE 3-4 (JA)

Turussa tuhatpäinen yleisö näkee hyvän taistelun.

Toisessa erässä Eetu Päkkilä viimeistelee KOOVEEn vastahyökkäyksestä 0-1 ja kultakypärä Otto Mäkinen tekee ylivoimaa hyvin Anton Ollikaisen viimeistellessä illan ensimmäisellään 0-2 aikaan 27.43. Reilu kolme minuuttia siitä ja Vili-Jesper Koivula löytää maalin edestä Aaro Löyttymäen, joka kaventaa 1-2. Tästä ainoastaan 12 sekuntia niin Jere Helenius rankaisee salamamaalilla KOOVEElle 1-3.

Kolmannessa erässä TUTOn Juho Mäkelä kaventaa 2-3:een. Ajassa 52.46 loistavasti kauden aloittanut Lassi Vanhatalo ohjaa Jere Karlssonin siniviivalaukauksesta varsinaisen peliajan loppunumerot 3-3.

Jatkoaika vanhenee vain puolitoista minuuttia, kun Ollikainen ujuttaa rangaistuslaukauksesta illan toisellaan KOOVEElle kaksi pistettä.

TUTOn Conrad Mölder torjuu 36 ja KOOVEEn Eetu Mäkiniemi 42 laukausta.