Kooveen urheilupuolella on tapahtunut yllättäviä siirtoja − päävalmentaja Miikka Kuuselalle tuplarooli

MESTIS / Artikkeli
Kooveen päävalmentaja Miikka Kuusela vastaan nykyään myös seuran urheilupuolesta.
Vielä muutama kuukausi sitten Juha Järvenpää oli Kooveen urheilutoimenjohtaja. Nykyisin tätä virkaa hoitaa Miikka Kuusela entisen toimitusjohtaja Pekka Hemmilän kanssa.

Kooveen verkkosivujen yhteystiedoista oli mystisesti hävinnyt entisen urheilutoimenjohtaja Juha Järvenpään ja toimitusjohtaja Pekka Hemmilän tiedot. 

Järvenpää irtisanoutui itse roolistaan edustusjoukkueen tehtävistä, jotta hänelle jäisi enemmän aikaa hoitaa tehtäviä junioripuolella.

− Tehtiin sellainen päätös, että he jatkavat enää junioripuolen tehtävissä. Heidän oikea työnantajansa on siis Koovee ry, kertoo Koovee Hockeyn puheenjohtaja Vesa Leinonen

− Järvenpää on junioripäälikkö ja Hemmilä valmennuspäälikkö ja Koovee ry:n jääkiekkopuolen toiminnanjohtaja, jatkaa Leinonen. 

Nimet edustusjoukkueen sivuilta lähtivät, jotta miehet saisivat työrauhan loppukaudeksi junioripuolelle. 

− Kooveen joukkue on valmis, joten Järvenpään työpanosta ei enää edustusjoukkueen puolella tarvita. Tällä hetkellä pelaajaliikenteestä ja urheilupuolesta vastaavat päävalmentaja Miikka Kuusela Pekka Hämmilän avustuksella.

Vielä ei ole varmaa, kuka ohjaa Kooveen urheilupuolta kaudella 2020−2021.

− Katsotaan kauden päätteksi, onko Järvenpää halukas jatkamaan urheilutoimenjohtajana ja onko meillä hänelle roolia. Meillä on uutena yhteyspäälikkönä aloittanut Jani Saari, ja on mahdollista, että hänen roolinsa kasvaa.

Juttuun lisätty, että Järvenpää itse irtisanoutui tehtävistään edustusjoukkueessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle