KeuPa HT jatkoi viime keväältä tuttua sosiaalisen median perinnettään − "Videoilla pyritään herättämään myös vastustaja huumorin avulla mukaan playoff-huumaan"

MESTIS / Artikkeli
Päävalmentaja Härkönen on yksi keuruulaisten tuoreimman markkinointitempauksen pääkasvoista.
KeuPa pelasi viime kaudella monelta kantilta katsottuna mieleenpainuvan Mestiksen finaalisarjan TUTOa vastaan. Mestaruuskeväästä jäi mieleen joukkueiden välinen nokittelu sosiaalisessa mediassa. Nyt KeuPa on jatkanut perinnettä, kohteenaan puolivälierävastus Hermes.

KeuPa HT julkaisi Youtube-kanavallaan tunnettuun Selviytyjät-tv-formaattiin pohjautuvan "Survaivörs"-videon, jossa seuran valmennusjohdosta päävalmentaja Niko Härkönen ja apuvalmentaja Tomas Westerlund sekä hyökkääjä Jere Helenius istuvat Hermes-hahmon kanssa igluneuvostossa.

Neuvoston osapuolet käyvät melko tiukkaa sanailua siitä, kuinka Hermes-hahmo ei kuulu joukkoon, ja kuinka hänet tultaisi äänestämään ulos Mestiksen pudotuspeleistä. Lopulta äänestys toteutuu, ja Hermes toteaa loman alkaneen ja ikävän äitiä kohtaan kasvaneen.

− Videoilla pyritään toki tavoittamaan faneja ja saamaan aikaan hyvää fiilistä ja kevätkiimaa. Kevät, pudotuspelit ja niihin liittyvät videot on Keuruulla jo traditio, ja videoilla pyritään herättämään myös vastustaja huumorin avulla mukaan playoff-huumaan, kertoo videon ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastannut seuran ottelukuuluttaja ja laitatoimittaja Turo Heinonen tempauksen taustasta.

Viime kaudella KeuPa HT aloitti TUTOn kanssa vastaavanlaisen veljellisen välienselvittelyn teemalla sisäsuomalainen viidakkomies vastaan Suomen rumin koira − Turun murre. Tuo video on nähtävissä tähän artikkeliin liitetyssä viime kevään KeuPa HT:n ja TUTOn sarjaa käsittelevässä jutussa.

Mestiksen tämän kevään puolivälierät ovat alkaneet keuruulaisten kannalta mollivoittoisesti, sillä runkosarjan voittaja Hermes latoi joukkueen verkkoon ensimmäisessä kamppailussa viisi maalia. KeuPa HT itse jäi nollille.

» Lähetä palautetta toimitukselle