Kasimir Kaskisuo kuvaa elämäänsä NHL-kuplassa − huippuhetkinä seuran verkkarit ja vaimon tukipaketti

NHL / Artikkeli
Kaskisuo on yksi Leafsin neljästä maalivahdista NHL-kuplassa.
Kuva © Getty Images
Uransa ensimmäisen NHL-ottelun tällä kaudella pelaamaan päässyt Kasimir Kaskisuo on osa Toronto Maple Leafsin ja NHL:n ”kuplaa”, jossa kaikki mukana olevat joukkueet on eristetty ulkomaailmasta. Kaskisuon videoblogi kuvaa pelaajien arkea mielenkiintoisella tavalla.

Suomalaismaalivahti on julkaissut YouTubessa tähän mennessä kolme jaksoa vlogistaan, jossa on nähty pelaajien saapuminen hotelleihinsa, ensimmäiset jääharjoitukset, ensimmäinen harjoitusottelu, jonka Kaskisuo seurasi katsomon puolelta, sekä ylipäänsä, mitä kuplassa arkeen kuuluu.

Kaskisuon tarinoiden huippuhetkiä ovat perinteisesti vlogeissa unboxing-videot, joissa avataan saapuneita paketteja. Erityisen innoissaan NHL-vahti oli niin Leafsin verkkaripaketista kuin vaimonsa lähettämästä tukipaketista.

Kaskisuon vlogi näyttää myös, kuinka pelaajat testataan koronatartuntojen varalta joka päivä sekä millaisia kaikkia varotoimia NHL on tehnyt suojatakseen pelaajiaan. Kolmas osa huipentuu siihen, kun Kaskisuon julkinen huomautus kehnosta ruokavalikoimasta hotellin huonepalvelusta vegaaneille on johtanut siihen, että suomalaisen huoneen oven alta on sujautettu moninkerroin alkuperäistä parempi vegaaninen ruokalista.

Jos videot eivät näy alla, voit seurata Kaskisuon vlogeja hänen YouTube-kanavallaan

» Lähetä palautetta toimitukselle