Jatkoaika etsii kesän kuuminta kärkivarausta ja tehokkainta vapaata agenttia − hae mukaan Suomen suurimpaan jääkiekkomediaan

CHL, LIIGA, MESTIS, MAAJOUKKUE, NHL, Naisten Liiga, Suomi-sarja, Muut Sarjat, SHL / Artikkeli
Oletko sinä Jatkoajan draft-vuosikerran 2022 kuumin löytö?
Kuva © Jaakko Stenroos
Jatkoajan siirtohulinat ovat käynnissä. Toimitus etsii uutta verta joka saralle.

Kesäsesongin kuumimmat varauskelpoiset lahjakkuudet ja tehokkaimmat vapailla markkinoilla olevat värväykset ovat haussa nyt. Vaikka esimerkiksi NHL:n varaustilaisuus ja free agent frenzy ovat vuorossa vasta heinäkuussa, siirtomarkkinoilla käy kuhina jo nyt.

Jatkoaika rekrytoi jälleen vahvistuksia Suomen suurimpaan jääkiekkotoimitukseen − tositarkoituksella ja välittömästi tuloksentekoyksikköihin sekä pidemmän tähtäimen kehitysprojekteiksi. Etsimme täydennystä joka saralle, oli kiinnostuksen kohteesi sitten Liiga, Mestis, Naisten Liiga, Mestis, SHL tai mikä tahansa jääkiekkomaailman ilmiö. Haemme niin kirjoittavia, tai puhuvia, toimittajia kuin asiansa osaavia urheilukuvaajiakin laajan joukkomme jatkoksi.

− Toimituksemme uusiutuu jatkuvasti ja jälleen kerran olemme siinä tilanteessa, että moni tekijöistämme on edennyt tai etenemässä urallaan tästä kasvattajaseurasta eteenpäin. Siksi kaipaamme uutta verta, jopa pientä sukupolvenvaihdosta. Taatusti kiinnostavaa tekemistä ja isoakin roolia on tarjolla intohimoisille kiekkoihmisille, toteaa päätoimittaja Jani Mesikämmen.

Jatkoajan toimitus etsii myös jatkuvasti uusia tapoja tehdä verkkolehteä ja kiekkoyleisöä palvelevaa sisältöä. Perinteisten kirjoitusten ja kuvien ohella mahdollisuuksia riittää niin datajournalismin, puheen, elävän kuvan tai vaikkapa innovatiivisen sosiaalisen median tekemisen saralla.

Verkkolehden laaja vapaaehtoistoimitus työskentelee laajalla rintamalla juuri siellä, missä tekijöitä riittää. Kysyntää innostuneille osaajille on kaikkialla kiekko-Suomessa Rovaniemeltä Helsinkiin, länsirannikolta itäiseen Savoon − joukossa on myös ulkomailla työskenteleviä tekijöitä.

− Meillä mahdollisuuksia on juuri niin paljon kuin tekijällä itsellään on halua niitä hyödyntää. Kisatiimimme kiertävät kaikki kultaiset arvokisat ja toisaalta jutunaiheita riittää kiekkomaailman kaikkein syrjäisemmissäkin kolkissa. Kaipaamme väkeä Naisten Liigan pienempiin halleihin, Iisalmen Mestis-tunnelmia aistimaan ja isojen kaupunkien kirkkaisiin valoihin, Mesikämmen linjaa.

Jos innostava harrastus lajin parissa tai mahdollisesti mediaura jääkiekkomaailman ytimessä houkuttaa, hae mukaan TÄSTÄ.

» Lähetä palautetta toimitukselle

Lue myös

Uutinen
Jatkoajan päätoimittaja vaihtuu – Pesti on nyt julkisessa haussa
LIIGA | MESTIS | MAAJOUKKUE | NHL | Naisten Liiga | 25.7.2022 11:32
Uutinen
Jatkoajan uusi puheenjohtaja on Antti Pärnänen
LIIGA | MESTIS | MAAJOUKKUE | NHL | Naisten Liiga | 23.5.2022 7:42