IL: Anton Lundell liittyy Pikkuleijoniin

LIIGA, MAAJOUKKUE / Artikkeli
Anton Lundell on tällä kaudella ollut HIFK:n tehokkain U20-pelaaja.
Kaksinkertainen maailmanmestari ja NHL:n vuoden 2020 varaustilaisuuden kirkkaimpiin tähtiin lukeutuva Anton Lundell liittyy Suomen alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen. Hän ei pelaa perjantain liigapronssiottelussa Tampereella.

Anton Lundell on saavuttanut tähän mennessä uraansa jo kaksi nuorten maailmanmestaruutta. Teoriassa on siis mahdollista, että nuori helsinkiläinen on peräti viisinkertainen maailmanmestari ennen vuoden 2020 NHL-varaustaan. Hän on yhdessä Ville Heinolan kanssa yksi Suomen johtavimmista pelaajista ylihuomenna Ruotsissa alkavissa alle 18-vuotiaiden maailmanmestaruuskisoissa. 

Kaapo Kakko pelaa tällä hetkellä paikasta miesten A-maajoukkueeseen. Ilman Kakkoakin Suomi lähtee kisoihin yhtenä ennakkosuosikeista. Joukkue on täynnä todella mielenkiintoisia pelaajia, joihin palataan tarkemmin myöhemmin. Pikkuleijonien ensimmäinen ottelu pelataan torstaina Kanadaa vastaan kello 20:30.

Kisojen suurin tähti Jack Hughes tähdittää Yhdysvaltojen joukkuetta, joka avaa kisansa ensimmäisenä päivänä isäntämaa Ruotsia vastaan. 

Jatkoaika on luonnollisesti tarjoamassa lukijoilleen laadun täytteistä materiaalia aina 28. huhtikuuta pelattavaan finaaliin saakka.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

» Lähetä palautetta toimitukselle