Huuhkajat-tähti paljasti kovat katulätkätaidot: Kilpiliimaus tarttuu jääkiekkomaalivahtien tapaan

Muut Sarjat / Artikkeli
Petteri Forsell taitaa useamman lajin näyttävät temput.
Kuva © Arno Hämäläinen https://www.instagram.com/hockeygrapher/
Petteri Forsell osaa säväyttää muutenkin kuin palloa potkaisemalla.

Jalkapallomaajoukkueen vakiokasvo Petteri Forsell on säväyttänyt jalkapalloyleisöä ja somemaailmaa toistuvasti näyttävillä vapaapotkumaaleillaan, mutta Huuhkajien tähdeltä luonnistuvat temput muillakin pelivälineillä.

Forsellin kollega Perparim Hetemaj sai keskiviikkona Twitterissä haastavat terveiset videon kera. Forsell epäilee suorasanaisesti, ettei Hetemaj osaa luistella, mutta tarjoaa tälle silti mahdollisuuden yrittää maalintekoa jääkiekkomailalla. Maaleja ei kuitenkaan ole luvassa, sillä Forsell esittelee haasteen ohessa torjuntataitojaan videon kera.

Video paljastaa Forsellin vähemmän tunnetut kyvyt kiekkojen torjumisen saralla. Veljenpoikansa Topin laukauksia torjuva jalkapalloilija esittelee niin vakuuttavan kilpiliimauksen kuin oikeaoppisen sokerisia kuorrutuksia räpylätorjuntoihinkin.

Jalkapalloammattilaiselta löytyy monen muun suomalaispojan tavoin nuoruusvuosilta jääkiekko- ja katulätkätaustaa. Pihapelit innostivat nyt verestämään muistoja.

– Kunhan neppailtiin futista pihalla ja jossain nurkassa näin räpylän. Ekaksi Topi ei uskaltanut vedellä kunnolla, mutta kun näki, miten räpylä sähisi vetojen eteen, alkoi vetämään vähän rohkeammin. Ei silti kuulemma vielä kunnolla, Forsell naurahtaa.

– Tykkäsin olla välillä mokkena, kun pienenä pelasin lätkää. Ja sitten tietty katukiekossa vaihdeltiin ja sitä pelattiin tosi paljon lapsena, kesällä ja talvella, Huuhkajat-tähti taustoittaa taitojaan.

Katso Petteri Forsellin taidonnäyte alta.

» Lähetä palautetta toimitukselle