ECL 10 Elite: Maalivahdit iskussa, ruotsalaisten joukkueiden alkukausi takkuinen

Muut Sarjat / Artikkeli
Kuva © Samuli Seila / NHLGamer

Jatkoaika raportoi Euroopan suurimman konsolikiekkosarjan European Championship Leaguen tapahtumista joka maanantai. Jatkoaika valitsee aina myös viikon parhaan pelaajan eli Viikon konsolitähden.

Färjestad BK aloitti kautensa viime viikon maanantaina KOVA Esportsia vastaan ottamalla voitot molemmista peleistä. He pelasivat samana iltana myös BRAYCE Phantomsia vastaan voittaen kohtaamisista toisen. Färjestad BK:n tilastot tällä hetkellä on kahdeksasta ottelusta kolme voittoa ja viisi tappiota, joista yksi on hävitty jatkoajalla.

Saksalainen BRAYCE Phantoms pelasi viime viikolla Färjestad BK:n lisäksi KOVA Esportsia vastaan ja näistä peleistä nappasi kolme pistettä. BRAYCE phantoms on nyt sarjataulukossa sijalla seitsemän. 

Elite-divisioonaan noussut GHETTO FIREBIRDS on pelannut tasaisia kamppailuja tähän mennessä, sillä he ovat viidessä ottelussa taistelleet itsensä jatkoajalle, joista voittivat yhden. GHETTO FIREBIRDS on tällä hetkellä sijalla yhdeksän. 

Roots on aloittanut kautensa hyvin ottamalla kahdeksasta ottelusta yhteensä kymmenen pistettä. Roots pelasi viime viikolla tiukat ottelut hRedsiä sekä Linköping HC:ta vastaan. Näistä kovatasoisista kamppailuista Roots taisteli itselleen viisi tärkeää pistettä.

Toisen viikon sarjataulukko
Kuva © NHLGamer

Kärkitaistelu

Linköping HC koki ensimmäisen tappionsa viime viikolla KOVA Esportsia vastaan. Ottelu oli kuitenkin pääosin Linköping HC:n hallintaa. Lähes täydellisen ottelun pelannut KOVA:n maalivahti Axel ''MonkeyHeadAF'' Falck torjui 21 kertaa ja päästi kaksi maalia. KOVA:n varakapteeni sekä oikea laitahyökkääjä Valeri ''Valluxet'' Reihelin hattutemppu riitti voittoon sekä toi KOVA:lle tärkeät pisteet. 

JYP Jyväskylä on ollut voittamaton tähän mennessä. Joukkueen vasen laitahyökkääjä Kristian ''Kriketsi17'' Veijola on ollut hyvässä vireessä ja johtaa joukkueensa sisäistä pistepörssiä. Myös Oskari ''Sibelius'' Grönroos on pelannut vakuuttavan alkukauden. Hän on torjunut kymmenestä ottelusta kolme nollapeliä ja hänen torjuntaprosenttinsa on 89.19%, joka on sarjan paras tällä hetkellä. 

HAVU Gaming jatkaa voittojen kulkua. HAVU kohtasi viime viikolla SJ Gamingin. Ensimmäinen kohtaaminen oli tasainen, jonka HAVU voitti 1-0. Ottelun ratkaisijaksi nousi Kristian-Mikael ''Nassustelija'' Katajisto osumallaan ylivoimalla. Toinen ottelu oli HAVU:n hallitsema alusta loppuun. Ottelun kirkkain tähti oli Ilmari ''Puantso'' Lehkonen kahdella maalilla ja yhdellä syöttöpisteellä. Hannes ''Hansulinho'' Kettunen kirjasi molemmista otteluista nollapelit tililleen. Hänellä on tällä hetkellä pelattuna viisi nollapeliä ja torjuntaprosentti on 86.21%.

 JYP Jyväskylä ja HAVU Gaming kohtaavat toisensa tänään maanantaina 20.4. kello 21.00. Ottelun näet tästä.

Viikon konsolitähti

Paul ''PleeMaker'' Arontie on valittu viikon konsolitähdeksi. PleeMaker oli ensimmäisellä viikolla jo kovassa iskussa ja viihdytti katsojia upealla osumalla, jonka NHLGamer valitsi Viikon maaliksi. Toisella viikolla tahti ei hyytynyt, sillä tällä hetkellä pistepörssiä johtava PleeMaker on takonut kymmeneen otteluun 21 maalia ja 14 syöttöä eli yhteensä 35 pistettä. 

Aiemmat viikon konsolitähdet:

13.4. Eemil ''eKoski'' Koski

» Lähetä palautetta toimitukselle