Viisi maalia neljään minuuttiin - Sarjanousija KOOVEE nöyryytti Peliittoja

MESTIS / Uutinen
KOOVEE juhli maalia viidesti neljässä minuutissa.
Mestiksen peränpitäjäksi ennakoitu KOOVEE on ollut avausviikonloppuna asiasta eri mieltä. Eilen tamperelaiset tekivät peräti kolme maalia ilman maalivahtia ja tänään Heinolassa hurjat viisi ylivoimamaalia neljään minuuttiin.

Illan Peliitat-KOOVEE -ottelu oli 12 minuutin jälkeen heinolalaisisännille 1-0, kun Peliittojen Eemeli Jeskanen otti harvinaisen 2+5+20 minuutin jäähysuman koukkaamisesta ja laitataklauksesta.

Kun KOOVEE pääsi ylivoimalle, alkoi tapahtua.

Erik Ahopelto tasoitti 1-1:een ajassa 14.00. 51 sekuntia myöhemmin Ville Saloranta vei KOOVEEn 1-2-johtoon.

Ajassa 16.46 Alex Hukki teki tilanteeksi jo 1-3. Seuraava ylivoimamaali syntyi vain 18 sekuntia myöhemmin. Asialla oli Kristian Tikka.

Kun Jeskasen viisiminuuttinen päättyi ja kakkosen kärsiminen alkoi, laukoi Elias Laitamäki KOOVEElle viidennen ylivoimamaalin, ja tilanne oli 1-5. Tämän maalin päästi taakseen slovakialainen Adam Nagy, kun Peliittojen aloittanut maalivahti Sami Suni oli saanut tarpeekseen neljästä ensimmäisestä takaiskusta.

Aikaa sarjanousijan viiteen maaliin meni yhteensä neljä minuuttia ja 12 sekuntia.

Perjantain avauskierroksella KOOVEE nousi lopussa 1-4-tilanteesta tasoihin 4-4:ään Hakametsässä LeKiä vastaan, kun se iski kolme osumaa kuudella kenttäpelaajalla.