Tšekkihyökkääjä Vincour Lukon testattavaksi

LIIGA / Uutinen
Vincour kiekkoili NHL:ssä Dallas Starsissa kolmella kaudella.
Kuva © Getty Images
NHL:ssä ja KHL:ssäkin urallaan kiekkoillut tšekkihyökkääjä Tomas Vincour on Lukossa tutustumisjaksolla ensi viikon ajan.

Tomas Vincour saapuu sunnuntaina Raumalle ja on tutustumassa Lukkoon tulevan viikon ajan. Mikäli tutustumisjakso johtaa molemminpuoliseen tyytyväisyyteen, jatkaa 27-vuotias tšekkihyökkääjä raumalaisjoukkueessa.

− Tämä tutustumisjakso tarjoaa molemmille osapuolille hyvän mahdollisuuden nähdä toistensa arkea. Me tutustumme pelaajaan ja katsomme onko hänellä mahdollisuus ottaa urallaan se seuraava askel juuri Rauman Lukossa. Haluamme nähdä onko hän sen tyyppinen pelaaja, joka voi pelata meillä hyvän kauden ja auttaa sitä kautta tätä joukkuetta, kertoi Lukon päävalmentaja Pekka Virta.

− Pelaajalle tutustumisjakso antaa hyvää aikaa tutustua meidän toimintatapoihimme ja tähän kaupunkiin. Hän näkee miten me harjoittelemme, kuinka hyvä urheilullinen arki meillä on ja sen, että vaatimustaso on kaikille sama. Hän pystyy näyttämään meille oman kuntonsa ja me taas pystymme antamaan hänelle apuja omatoimijaksolle.

Vincour pelasi kaksi edelliskautta kotimaansa pääsarjassa Kometa Brnon joukkueessa. Viime kaudella hän iski runkosarjassa 39 ottelussa tehot 10+10 ja viimeisteli 12 pudotuspeliottelussa kuusi tehopistettä.

Raamikas (191 cm/ 97 kg) tšekkihyökkääjä on kiekkoillut urallaan myös Pohjois-Amerikan kaukaloissa, josta vyölle on tarttunut muun muassa 95 NHL-ottelua sekä 157 AHL-peliä. Vincourilla on kokemusta myös KHL:stä, jossa hän on edustanut Sibir Novosibirskiä ja Ak Bars Kazania.

» Lähetä palautetta toimitukselle