Sarjataulukon pohjilla majaileva Ässät rypee loukkaantumissumassa - sivussa lähes kymmenen pelaajaa

LIIGA / Uutinen
Jere Seppälä on monen muun Ässien pelaajan tapaan loukkaantuneena.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Porin Ässien erittäin hankala kauden alku vaikeutuu entisestään joukkueen synkeän loukkaantumislistan takia. Porilaisseuralta on sivussa peräti yhdeksän pelaajaa.

17 ottelua ja vain yksi varsinaisen peliajan voitto. Porin Ässien alkukausi on ollut todella vaikea ja sijoitus on ollut jo pitkään sarjataulukon viimeisenä. Vaikeuksia valmennukselle tuottaa myös loukkaantuneiden pelaajien lista, joka vain kasvaa kasvamistaan.

Ässät päivitti tiistaina tilannettaan, josta ilmeni, että peräti yhdeksän pelaajaa on tällä hetkellä sivussa kokoonpanosta erilaisten loukkaantumisten takia. 

Satakunnan Kansa kertoi tiistaina uutisessaan, että Ässien maanantaiset aamujäät tuottivat lisää harmia, kun keskushyökkääjä Niklas Appelgren joutui jättämään harjoitukset kesken. Jotain positiivistakin oli, sillä joukkueen tehokkain pelaaja Sakari Salminen palaa kokoonpanoon sairastelun jälkeen.

Loukkaantuneiden listalta löytyvät Appelgrenin lisäksi muun muassa joukkueen kapteeni Tommi Taimi sekä toiseksi paras maalintekijä Sami Lähteenmäki

» Lähetä palautetta toimitukselle