Jukureiden johtoportaassa muutoksia - Pasi Kautosesta uusi toimitusjohtaja

LIIGA / Uutinen
Kautosen tavoitteena on vahvistaa Jukureiden talouden suorituskykyä.
Kuva © Jukurit
Mikkelin Jukureiden toimitusjohtaja vaihtuu. Vajaat kaksi vuotta tehtävää hoitanut Tuomas Muotka siirtyy sivuun ja hänet korvaa Pasi Kautonen.

Pasi Kautonen aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi. Hän korvaa tehtävää tammikuusta 2017 lähtien hoitaneen Tuomas Muotkan. Vaihdoksen taustalla on halu kehittää Jukureiden liiketoimintaa.

Kautosella on runsaasti aiempaa kokemusta ja osaamista liiketoiminnan kehittämisestä sekä markkinoinnin ja myynnin johtotehtävistä kansainvälisistä yrityksistä. Hän siirtyy Jukureiden organisaatioon mikkeliläisen aurinkosähköteknologiayritys Valoe Oyj:n kehitys ja- markkinointitehtävistä.

Kautonen on toiminut aiemmin myös muun muassa L'Oréalin kaupallisena johtajana, Maxxiumin myynti- ja markkinointijohtajana, sekä lääkeyritys Pfizerin myyntipäällikkönä.

− Pasi oli meille selkeästi paras vaihtoehto organisaatiomme seuraavaa kehitysaskelta silmällä pitäen. Vakuutuimme Pasin meriiteistä, osaamisesta ja halusta lähteä kehittämään Jukurien toimintaa. Haluamme myös kiittää Tuomas Muotkaa hänen vuosistaan Jukureissa ja toivotamme hänelle onnea uusiin haasteisiin, kommentoi Jukureiden hallituksen puheenjohtaja Jukka Toivakka.

Mikkeliläisseuran tavoitteena on tehdä Jukureista pitkäjänteisellä työllä taloudellisesti kannattava ja urheilullisesti vakaa liigaseura.

− Tarkoituksena on vahvistaa taloudellista suorituskykyä ja laittaa uusi vaihde silmään urheilullisesti. Haluamme tarjota faneille kilpailukykyisemmän Jukuri-joukkueen ja yhteistyökumppaneille houkuttelevamman vaihtoehdon. Jatkamme myös Mikkelin talousalueen kehittämistä luomalla menestyksennälkäisemmän ympäristön paikalliselle yrittämiselle ja jääkiekolle, Kautonen kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle