Muuttuuko Jokerien yleisösuunta kolmannessa kotiottelussa?

KHL / Uutinen
Jokerit on voittanut kauden kaksi ensimmäistä kohtaamistaan.
Kuva © Emil Hansson www.hanssonsphoto.net
Jokerien KHL-kauden kahden ensimmäisen kotiottelun yleisökeskiarvo on 8655.

Helsingin Jokerien viime kauden kotiottelujen yleisökeskiarvo oli KHL-liigassa 10 415. Toissa kaudella se oli 9595. Tämän kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa – jotka on pelattu Helsingissä – areenassa oli paljon tyhjää. Yleisökeskiarvo on 8655. Keskiviikkona pelatussa edellisessä ottelussa katsojamääräksi ilmoitettiin peräti vain 8097.

Tänään on edessä kolmas ottelu. Siinä vastaan asettuu sarjan huonoimmaksi ryhmäksi yleisesti povattu Admiral. Jokerien lippujen hinnat ovat laskeneet tuntuvasti. Se johtuu eri kotiottelujen vastustajan mukaan vaihtuvista hintakategorioista.

Alkuviikolla esimerkiksi yläkatsomoiden pitkille sivuille normaaliliput illalla pelattavaan Admiral-otteluun maksoivat vielä 37 euroa, mutta nyt yhden lipun hinta samoille paikoille vaihtelee 22,50 euron ja 26 euron välillä.

Muokattu 7.9.2018 kello 13.25: Artikkeli kertoi aiemmin, että Jokerit olisi laskenut pääsylippujensa hintoja tuntuvasti ja että seura yrittäisi sillä saada yleisökatoa loppumaan. Vastustajakohtaiset hintakategoriat on kuitenkin päätetty jo ennen sarjakauden alkua. Myös otsikkoa muokattiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle