Eripura rahasta: Pelicans ja Tappara eivät kohtaakaan Tallinnassa – Tappara vetäytyi

LIIGA / Uutinen
Tappara ei haluakaan Pelicansin kanssa Tallinnaan.
Kuva © Saana Hakala
Pelicans ja Tappara ovat ajautuneet eripuraan Tallinnan ottelustaan. Tappara on päättänyt vetäytyä projektista.

Pelicansin ja Tapparan oli määrä pelata Liigan historian toinen ulkomailla järjestettävä ottelu Tallinnassa 26. päivä tammikuuta. Nyt järjestelyissä on tapahtunut Jatkoajan tietojen mukaan käänne: Tappara vetäytyy projektista. Tällä hetkellä siis näyttää, että tapahtuma ei toteudu ainakaan aiottujen joukkueiden välillä.

Syy on se, että seurat ovat ajautuneet eripuraan rahanjaosta.

Tapahtuman alullepanija on Pelicans. Jatkoajan tietojen mukaan lahtelaisten näkemys on, että koska he ovat järjestävä taho, heillä tulee muun muassa olla yksinoikeus Suomesta Viroon myytäviin matkapaketteihin. Kun pelataan lauantai-iltana naapurimaassa, matkapaketit ovat iso osa tapahtumasta saatavia tuloja. Erimielisyys on kärjistynyt, minkä vuoksi Tappara on päättänyt vetäytyä koko projektista.

Tammikuun 26. päivän Pelicans–Tappara on merkitty Liigan otteluohjelmaan. Tällä tietoa kohtaaminen siirtyy pelattavaksi helmikuun toinen päivä.

Liigaa pelattiin ensimmäisen kerran ulkomailla viime kaudella. Tapahtumapaikka oli silloinkin Tallinna ja järjestävä seura Pelicans. Vastustaja oli HPK, joka voitti ottelun voittomaalikilpailun jälkeen 4–3.

» Lähetä palautetta toimitukselle