Entinen NHL-vahti Ray Emery on menehtynyt 35-vuotiaana

NHL / Uutinen
Emery pelasi Flyersin paidassa kolmella kaudella.
Kuva © Getty Images
Entinen NHL-maalivahti Ray Emery on menehtynyt Kanadassa sattuneen hukkumistapauksen seurauksena. Emery oli kuollessaan 35-vuotias.

Peliuransa kauden 2015−16 päätteeksi lopettanut Ray Emery on kuollut 35-vuotiaana. Ensitietojen mukaan Emery menehtyi hukkumistapauksen seurauksena Ontariojärven länsiosassa sijaitsevan Hamiltonin kaupungin satamassa sunnuntaiaamuna.

Emery debytoi NHL:ssä Ottawa Senatorsin paidassa kaudella 2002−03. Senatorsin organisaatiossa hän pelasi aina vuoteen 2008 saakka. Yhden KHL:ssä vietetyn kauden jälkeen hän palasi NHL:ään Philadelphia Flyersin väreissä. Emery pelasi NHL-urallaan myös Anaheim Ducksissa ja Chicago Blackhawksissa.

NHL:ssä Emery torjui yhteensä 287 ottelussa. Hänen peliuransa huippuhetki ajoittui kaudelle 2012−13, kun kanadalaisvahti oli voittamassa Stanley Cupia Blackhawksin kanssa. Uransa viimeisellä kaudella hän pelasi AHL:ssä ja Saksan DEL-liigassa. Flyers solmi hänen kanssaan vielä sopimuksen loppukaudesta, mutta joukkueen maalilla hän ei sen aikana esiintynyt.

» Lähetä palautetta toimitukselle