Tomi Karlsson Ranskan liigaan, myös Jan Hagelberg menossa samaan seuraan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Hämeenlinnan Pallokerhossa ja Jokipojissa menneen kauden hyökännyt Tomi Karlsson vaihtaa maisemaa ulkomaille. Karlssonin uusi seura on Ranskan pääsarjassa pelaava Les Dauphins Épinal.

Tomi Karlsson on helsinkiläislähtöinen, 29-vuotias laitahyökkääjä, joka on pelannut urallaan lähinnä Mestis-tasolla. Hänellä on tilillään Jokipoikien, Salamoiden ja LeKin Mestis-otteluiden lisäksi 44 liigaottelua HPK:n ja Bluesin paidassa.

Karlssonin lisäksi Les Dauphins ilmoittaa, että se on lähellä sopimusta Heinolan Kiekossa pelanneen taitavan puolustajan Jan Hagelbergin kanssa. Saattaakin olla, että nuori, lupaava puolustaja jää haaveeksi HC Keski-Uusimaan Suomi-sarja-joukkueelle. Hagelberg ei kuitenkaan ole vielä tehnyt sopimusta ranskalaisseuran kanssa.

Kuudenneksi maansa liigassa sijoittunut "Delfiinit" on hankkinut tulevalle kaudelle muitakin suomalaispelaajia. Joukkueeseen liittyy Karlssonin lisäksi Kiekko-Vantaassa pelannut kaksikko Niko Mäntylä-Jussi Haapasaari. Karlssonia kaavaillaankin Haapasaaren ketjun laitahyökkääjäksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle