SaiPalle try-out-pelaajia ja jatkosopimus

LIIGA / Uutinen
SaiPa on tehnyt sopimukset kolmen hyökkääjän kanssa. Pentti Nöyränen jatkaa sputnik-paidassa myös tulevalla kaudella, kun taas uusina kavereina Lappeenrantaan siirtyvät Jarno Koskiranta ja Jarmo Jokila.

Viime kaudella SaiPassa hyökännyt Pentti Nöyränen, 25, on tehnyt seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen. Kuluneella kaudella lappeenrantalaisten riveissä 31 runkosarjaottelua tahkonnut Nöyränen tekaisi seitsemän (5+2) tehopistettä.

Espoolaislähtöisen hyökkääjän kauteen mahtui myös kaksi Mestis-visiittiä SaPKon sekä Titaanien sotisovissa, jotka komistivat miehen saldoja niin ikään seitsemän (3+4) tehopisteen verran 22 runkosarjaottelussa.

Uusina kasvoina lappeenrantalaispaidassa nähdään ensi kaudella Jokipojissa viime kaudella hyökännyt Jarno Koskiranta, 22, ja TuTosta tuleva 23-vuotias Jarmo Jokila. Sekä Koskirannan että Jokilan sopimuksissa on neljän kuukauden try-out-pykälä.

Jokipojissa viime kaudella 45 ottelussa tehot 12+17=29 tehnyt Koskiranta on SaiPaan viime kauden alussa siirtyneen Tero Koskirannan pikkuveli. Jokila puolestaan on pelannut liigassa aikaisemmin yhdeksän ottelua TPS:n riveissä ja päättyneellä kaudella mies voitti Mestiksen pistepörssin 44 runkosarjaottelussa tekemillään kovilla tehopisteillä 20+37=57.

» Lähetä palautetta toimitukselle