Bluesilla iso nippu loukkaantuneita

LIIGA / Uutinen
SM-liigassa kolmannella sijalla porskuttava ja CHL-välieriin edennyt Espoon Blues kärsii loukkaantumissumasta. Sairastuvan puolella on tällä hetkellä kahdeksan pelaajaa.

Bluesin ulkomaalaiset kenttäpelaajat Dale Clarke, Ben Eaves ja Ryan Keller kärsivät kaikki alaraajavammoista. Kellerin tilannetta tarkkaillaan päivä kerrallaan, kun taas Eaves huilannee kuluvan viikon. Clarken vamman laatu selviää vasta jatkotutkimuksissa, mutta alustavan arvion mukaan hän on sivussa pari viikkoa.

Espoolaisten hyökkääjistöstä ovat lisäksi sivussa alaraajavamman takia kolmisen viikkoa huilaava Jari Tolsa sekä Stefan Öhman, jonka vamman vakavuus selviää jatkotutkimusten jälkeen. Alustavan arvion mukaan mies on sivussa ylävartalovamman vuoksi reilun kuukauden päivät.

Puolustuksesta Bluesilta ovat poissa vähintään kolme kuukautta jalkaansa paranteleva Santeri Heiskanen, yläraajavamman tarkempaa diagnoosia odotteleva, mutta arviolta pari kuukautta huilaava Miika Huczkowski sekä noin viikon alaraajavamman vuoksi sivussa oleva Tero Konttinen.

Torstain Ässät-otteluun Blues saa kuitenkin pari miestä takaisin kokoonpanoon, kun Petri Lammassaari ja Rami Alanko palaavat kaukaloon.

» Lähetä palautetta toimitukselle