Mika Niemi lainalle Tapparaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Loukkaantumisten runtelema Tappara lainaa keskushyökkääjä Mika Niemen LeKistä toistaiseksi voimassaolevalla sopimuksella.

Jo toinen kauden alla LeKiin saapunut keskushyökkääjä siirtyy Tapparan leipiin. Tällä kertaa siirto ei ole pysyvä, vaan Niemi helpottaa toistaiseksi erityisesti keskushyökkääjien loukkaantumisista kärsivää liigamiehistöä. Aikaisemmin syyskuussa Antti Kangasniemi siirtyi Lempäälästä pysyvästi Tapparaan.

Niemi pelaa Tapparassa ainakin tulevat ottelut Ilvestä ja Lukkoa vastaan.

– Yhteistyö seurojen välillä toimii molempiin suuntiin. Se on tottakai hienoa, että pelaajilla on mahdollisuus nousta Kisan riveistä myös ylöspäin, Vesa Papinsaari kommentoi.

27-vuotias Niemi on pelannut nousujohteisen alkukauden LeKissä ja niitannut 19 ottelussa tehot 2+10=12. SM-liigan kaukalot ovat Niemelle tutut entuudestaan, sillä hän on pelannut yhteensä 212 ottelua Ilveksen, Ässien, JYPin ja HPK:n joukkueissa. Juniorivuotensa A-nuoriin saakka Niemi pelasi Tapparassa.

Niemi tuurasi Tappara-hyökkäyksessä myös elokuun Tampere Cupissa, jossa hän pelasi kirvesrintojen riveissä kolme ottelua tehden niissä maalin ja syöttäen kaksi.

» Lähetä palautetta toimitukselle