Scott Hartnell hankki siivun KalPasta

LIIGA / Uutinen
KalPa on saanut houkuteltua omistajaportaaseensa useita uusia miehiä, joista yksi on NHL-kiekkoilija Scott Hartnell. Seuran mukaan toukokuussa aloitettu osakeanti sujuu odotusten mukaisesti.

KalPa antoi keskiviikkona väliaikatietoa suunnatun osakeantinsa etenemisestä. Joukko uusia sijoittajia on jo allekirjoittanut kauppakirjat, ja toimitusjohtaja Jukka Pennasen mukaan 400 000 euron tavoite täyttyy, sillä kiinnostusta vaikuttaa olevan runsaasti.

Mielenkiintoisin tuoreista nimistä on NHL-kiekkoilija Scott Hartnell. Philadelphia Flyersin hyökkääjä on KalPa-osaomistaja Kimmo Timosen seurakaveri, jolla on yhteistä taustaa jo Nashville Predatorsin riveistä.

− Eittämättä Scott Hartnellin mukaan tulo luo oman mielenkiintoisen ulottuvuuden omistajapohjaamme. Hartnell on ensimmäinen ulkomaalainen NHL-pelaaja, joka on osakkaana SM-liigaseurassa, Pennanen huomauttaa.

Viime kuussa mielenkiintoa herätti liikemies Jari Sarasvuon liittyminen KalPan omistajajoukkoon. Kuopiolaisseuran suurimmat osaomistajat ovat edelleen Kimmo Timonen ja seuran edustusmiehistöön palaava Sami Kapanen.

» Lähetä palautetta toimitukselle