Juha Pajuoja liittyy Ilveksen valmennustiimiin

LIIGA / Uutinen
Porin Ässien päävalmentajana viimeksi toiminut Juha Pajuoja toimii loppukauden ajan Ilveksen liigajoukkueen valmennusryhmässä.

Ilves taistelee kynsin ja hampain mahdollisuudesta päästä suoraan kuuden parhaan joukkoon. Viime viikolla joukkue hävisi kahdesti sarjataulukossa selvästi alempina oleville joukkueilla ja jo viikonloppuna valmennusryhmään liittyi uusi mies, Juha Pajuoja.

- Me istuimme päävalmentajan kanssa alas jo viime viikon alussa ja päätimme tuolloin, että teemme kaikkemme taistellaksemme kuudennesta sijasta. Yhtään kiveä ei jätetä kääntämättä ja kun "Juupe" oli jo organisaatiossa valmiina, ratkaisu oli helppo, selvitti tilannetta Ilveksen toimitusjohtaja Esa Honkalehto.

40-vuotias Pajuoja on aiemmin toiminut Ilveksen kakkosvalmentajana vuosina 2001-2002 sekä uudemman kerran 2005-2006. Välissä hän valmensi useamman kauden ajan Ilveksen A-nuoria, jotka voittivat Pajuojan johdolla kultaa vuonna 2005. Syksyllä 2006 Pajuoja siirtyi Porin Ässien päävalmentajaksi, mutta sai potkut jo heti ensimmäisenä syksynä.

Tällä hetkellä Pajuoja toimii Ilveksen vuonna 1993 syntyneiden C-nuorien valmentajana sekä Ilves Hockey Oy:n yhteyspäällikkönä.

- Pajuoja tuntee myös valtaosan meidän pelaajista, koska on valmentanut heitä, Honkalehto perustelee valintaa.

Uusi valmentaja oli jo mukana vaihtoaitiossa sunnuntain voitokkaassa Jokerit-Ilves-vierasottelussa. Toistaiseksi hänen sopimuksensa kattaa loppukauden. Muu valmennusryhmä jatkaa entisellään.

- Valmentajat sopivat roolijaosta keskenään. Tämä on myös samalla testi tulevaisuutta varten miten tällainen kolmen valmentajan plus maalivahtivalmentajan ryhmä pystyy toimimaan. Ensi kauden tilanne on vielä auki, tulemme asian kanssa julkisuuteen heti kun paketti on kasassa, Honkalehto vakuuttaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle