Jari Viuhkola palaamassa Kärppiin

LIIGA / Uutinen
Keskushyökkääjä Jari Viuhkolan paluu Oulun Kärppiin näyttää hyvin todennäköiseltä. AHL-seuransa jättänyt Viuhkola on jo palannut kotikaupunkiinsa, ja neuvottelut ovat tiettävästi pitkällä.

AHL-liiga julkaisi jo torstaina siirtosivuillaan Jari Viuhkolan siirtymisen Lowell Devilsistä Oulun Kärppiin. Kärppien toimitusjohtaja Juha Junno myönsi neuvottelut tuoreeltaan sanomalehti Kalevan haastattelussa, mutta toistaiseksi Kärpät ei ole tiedottanut sopimuksen allekirjoittamisesta. Jatkoajan saaman tiedon mukaan Viuhkola on tällä hetkellä Oulussa.

Kärppien vanha luottosentteri Viuhkola haki alkukauden ajan peliaikaa New Jersey Devilsin organisaatiosta, mutta ei onnistunut saamaan haluamaansa roolia. Hän pelasi Lowellin joukkueessa AHL:ää 10 ottelun verran ja summasi niissä pisteet 0+3. NHL-joukkueen paitaan hän pukeutui ainoastaan harjoituskaudella. Viuhkolan kautta on vaikeuttanut myös vihoitellut selkä.

Kärpissä Viuhkolalle olisi luonnollisesti jälleen luvassa iso rooli. Sentteri on voittanut oululaisseurassa kolme Suomen mestaruutta, yhden hopean ja yhden pronssin. Viuhkola on myös ollut kahdesti mukana myös European Champions Cup -turnauksessa, jonne Kärpät jälleen lähtee tammikuussa. Oululaisseura on molemmilla osallistumiskerroillaan sijoittunut turnauksessa toiseksi.

Viime kaudella Viuhkola teki Kärpissä 37 runkosarjaottelussa tehot 7+38=45. Kauden päätteeksi hän pääsi mukaan myös MM-hopeaa saavuttaneeseen Leijona-joukkueeseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle