Ahtonen avuksi Jokipoikien sentteripulaan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Akuuttia keskushyökkääjäpulaa poteva Jokipojat saa apua ongelmiinsa, kun tällä kaudella loukkaantumisista kärsinyt Tapio Ahtonen liittyy lainaan joukkueeseen. Täksi kaudeksi Jokipojista KalPaan siirtynyt Ahtonen pelaa kasvattajaseurassaan seuraavat kolme ottelua, minkä jälkeen keskushyökkääjän tilannetta tarkastellaan uudelleen.

Kuluvan kauden viime kaudella Mestiksessä loistanut Ahtonen on ollut miltei kokonaan loukkaantuneena. Ennen jalkavaivojaan mies ehti pelata liigaa vain kahdeksan ottelun verran, ja nekin ilman tehopisteitä. Lokakuisen loukkaantumisensa jälkeen keskushyökkääjä on pystynyt harjoittelemaan KalPan mukana vasta viimeiset pari viikkoa.

Viime kaudella Ahtonen oli Jokipojissa joukkueensa ykköshyökkääjä. Runkosarjassa taitavana ja juonikkaana syöttelijänä tunnettu Ahtonen kasasi tehopisteet 12+25. Liigassa rooli jäi heti alussa pieneksi, ja pitkittynyt jalkavamma pilasi suurimman osan kuluvasta kaudesta kuopiolaisjoukkueessa.

- Ahtonen tulee sunnuntai-iltana Joensuuhun ja treeneihin mukaan. Pari-kolme viikkoa Ahtonen on päässyt jo harjoittelemaan KalPan mukana, mutta pelillisesti mies ei tietysti vielä välttämättä parhaassa mahdollisessa iskussa ole, Jokipoikien päävalmentaja Jami Kauppi selvitti tilannetta.

» Lähetä palautetta toimitukselle