Ilves-puolustajia sairastuvalle

LIIGA / Uutinen
Tampereen Ilves menetti kolme puolustajaa sairastuvalle tiistaisessa Pelicans-ottelussa. Pisimpään sivussa on runkopuolustaja Toni Niemi, joka kärsii murtuneesta kämmenluusta.

Tiistainen voitto Lahden Pelicansista kävi kalliiksi Ilveksen joukkueelle. Ottelussa loukkaantui kolme joukkueen puolustajaa.

Pisimpään sivussa on kakkosparin luottopakki Toni Niemi, joka on sivussa kämmenluun murtuman vuoksi. Ilveksen lääkärin, Markku Tuomisen, mukaan murtuma on vaikessa paikassa lastoittamisen kannalta ja Niemi joutuu todennäköisesti odottamaan vamman luutumista 4-5 viikon ajan.

Pasi Petriläinen sai ottelussa joukkuetoverinsa Pasi Määttäsen mailan silmäänsä ja on alustavan arvion mukaan sivussa 2-3 viikkoa. Petriläinen oli tänään keskiviikkona TAYSin silmäklinikalla jatkotutkimuksissa. Markku Tuomisen tietojen mukaan tutkimuksissa ei löytynyt mitään huolestuttavaa lisää.

Kolmas ottelussa loukkaantunut Ilves-puolustaja oli Joonas Lehtivuori, jota Pelicansin Jesse Saarinen taklasi selästä.
Lehtivuori sai tilanteessa aivotärähdyksen. Vaikka oireet ovat lieventyneet, niin pakkolepoa tulee 1-2 viikkoa.

Ennestään Ilves-puolustuksesta oli sivussa jo kolme puolustajaa: Jarkko Näppilä, Teppo Tuomanen ja Juho Mielonen.

Aivan ehjänä ottelusta ei selvinnyt myöskään Ilveksen hyökkääjävahvistus Radek Duda. Tuomisen mukaan Duda sai luistimen viillosta syvän avohaavan nilkkansa sisäpintaan. Haava tikattiin umpeen ja Duda pystyi palaamaan jäälle. Miehen pelikunto arvioidaan jatkossa päivä päivältä.

» Lähetä palautetta toimitukselle