SaiPan Jokiraita Jokipoikiin, Miettinen jatkaa Joensuussa

LIIGA, MESTIS / Uutinen
SaiPan puolustaja Juha Jokiraita hakee ainakin loppukuun ajan peliaikaa Jokipoikien Mestis-joukkueesta. Joensuulaisten jo aiemmin KalPasta lainaama Tatu Miettinen vuorostaan jatkaa Jokipojissa ottelukohtaisella sopimuksella.

Juha Jokiraita on mahtunut tällä kaudella SaiPan kokoonpanoon 18 SM-liigaottelussa. Näissä 23-vuotias raamikas puolustaja on jäänyt tehopisteittä, vaikka on välillä pelannut myös hyökkääjän paikalla.

Jokiraita kävi jo viime kaudella Jokipojissa. Tällöin 11 ottelun mittainen vierailu joensuulaisjoukkueessa tuotti tehopisteet 4+2. Jokipoikien ohella hän pelasi viime talvena Mestistä myös KooKoon, Haukkojen ja Hokin paidassa.

Lappeenrantalaiskasvatti nähdään Jokipoikien kokoonpanossa heti torstaina Kokkolassa. Viimeinen peli kuuden ottelun mittaisella laina-ajalla on 26. päivä, jolloin Jokipojat kohtaa Jukurit vieraissa. Joensuulaisseura olisi kiinnostunut pitämään miehen riveissään koko loppukevään ajan, mutta toistaiseksi on sovittu vain tammikuusta.

Kevätkauden kahteen ensimmäiseen otteluun KalPasta lainattu Tatu Miettinen sen sijaan jatkaa Jokipojissa ottelukohtaisella sopimuksella. Alkuperäinen sopimus kattoi vain viime viikonlopun TuTo- ja FPS-ottelut, joissa hän johti joensuulaisten kolmosviisikkoa.

» Lähetä palautetta toimitukselle