Kaupille kenkää Pelicansista, Kaarna hyppää tilalle

LIIGA / Uutinen
SM-liigan kuluvan kauden ensimmäinen valmentajanvaihdos on tosiasia. Liigan hännille jälleen kerran juuttunut Pelicans on irtisanonut päävalmentaja Jami Kaupin ja kakkosvalmentaja Hannu Järvenpään.

Alkukauden vaisusti aloittanut Pelicans on saanut kasaan vain kaksi voittoa varsinasella peliajalla. Lisäksi joukkue on kerran hävinnyt jatkoajalla, joten pistesaldo näyttää 16 pelatun ottelun jälkeen seitsemää ja maaliero on murheellinen -37. Näillä lukemilla irtoaa liigan jumbopaikka, toiseksiviimeisenä oleva KalPa on kerännyt kolme pistettä enemmän.

Jami Kauppi tuli Pelicansin ruoriin täksi kaudeksi Kiekko-Vantaasta. Ennen Vantaalle menoaan hän valmensi Jokerien A-nuoria. Pitkän pelaajauran tehnyt Hannu Järvenpää tuli Lahteen SaiPasta, jossa hän toimi niinikään kakkosvalmentajana.

Ilkka Kaarna toistaiseksi Pelicansin valmentajaksi

Torstaina pelattavassa Pelicans-Lukko-ottelussa valmennusvastuu on Lahden Pelicansin toimitusjohtaja Ilkka Kaarnalla. Kaarna on aikaisemmin valmentanut 90-luvun alkupuolella Lappeenrannan SaiPaa. Kaarnaa avustavat Pasi Nurminen ja A-junioreiden valmentaja Pasi Räsänen.

Tiedotustilaisuudessa kerrottiin myös, ettei Pelicansin testattavana ollut Ondrej Steiner jatka joukkueessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle