Sean Avery jättämässä Pelicansin

LIIGA / Uutinen
Jatkoajan saaman tiedon mukaan kanadalaishyökkääjä Sean Avery on pakannut laukkunsa ja lähtenyt maasta. Pelicansin seurajohdosta kukaan ei pystynyt antamaan asiasta tarkempaa lausuntoa, mutta pelaajakoordinaattori Tommi Kerttula ja päävalmentaja Petri Matikainen myöntävät kuulleensa asiasta.

Kerttulan mukaan Averyn agenttikin oli vailla parempaa tietoa ja vasta selvittelemässä asiaa. Mikäli kanadalainen todella on lähtenyt maasta, pelisopimus on automaattisesti purkautunut sillä hetkellä.

Matikainenkin on hämillään vyyhden keskellä. Vaikka Avery polttikin hihansa lauantaisessa HIFK-ottelussa, mitään merkkejä tällaisesta yllätyksestä ei ollut ilmassa.

- Auto, asuminen ja ruoka oli järjestetty, ja mies vaikutti tyytyväiseltä oloonsa. En voi uskoa, että taustalla olisivat mitkään muut kuin perhe- tai henkilökohtaiset syyt, Pelicans-valmentaja selvittää.

Pelicansin verkot ovat olleet vesillä jo ennen tuoreinta yllätystäkin. Seura etsii vahvistusta puolustukseensa, ja katseet on suunnattu Pohjois-Amerikkaan.

» Lähetä palautetta toimitukselle