Kuvakooste

Lukon kausi päättyi pettymykseen kotiyleisön edessä – TPS eteni puolivälieriin

19.3.2024 6:00
Maanantai-illan jännitysnäytelmässä panokset olivat korkealla ja se näkyi kentällä useaan otteeseen tunteiden kuumenemisena. Vieraat meinasivat karata jo toisessa erässä, mutta Lukko sinnitteli pelin tasoihin. Lopulta TPS oli piirun verran tehokkaampi ja eteni näin ollen puolivälieriin Tapparaa vastaan.
LuetuimmatUusimmat

Kaikki uusin sisältö

Haastattelu

Jälleen Lukkoa kurittanut Oliver Lauridsen näkee TPS:n pelituntuman tarjoavan iskun paikan Tapparaa vastaan

18.3.2024 23:45
Oliver Lauridsen oli mies paikallaan tiukassa paikassa, kun TPS ja Lukko mittelivät kolmannessa ratkaisevassa pudotuspelikamppailussa. Jykevä puolustaja iski jälleen maalin, nautti tunnelmasta ja puhutteli TPS-faneja.
Uutinen

Liiga-pudotuspelit: Länsirannikon minisarja sai ansaitsemansa päätöksen, sarjan hahmo Dudas passitti Lukon kesälomalle

18.3.2024 21:25
Lukon ja TPS:n välinen pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarja huipentui päätökseensä Rauman maanantai-illassa. Kohti puolivälieriä ja runkosarjan voittajaa Tapparaa vastaan jatkaa jännittävän ottelusarjan jälkeen Turun TPS.
Uutinen

TPS luottaa miehistöönsä, Lukko joutuu kohtalon otteluun ilman Niclas Almaria

18.3.2024 12:22
Illan ottelun voittaja kohtaa puolivälierissä Tapparan. Tomi Lämsän johtama Lukko tekee Tommi Miettisen TPS:aan verrattuna enemmän muutoksia kokoonpanoihin ratkaisupeliin.
Kolumni

Osakeannin lopputulos määrittelee SaiPan tulevaisuuden

18.3.2024 9:00
SaiPa on ajautunut tilanteeseen, jossa vaaditaan isoja muutoksia.
Artikkeli
SaiPan sonnit ja vasikat, 2023–24: Onnistujat vähissä, mutta nuorissa on tulevaisuus
18.3.2024 8:00
Onnistujat SaiPan joukkueessa olivat vähissä, mutta osa nuorista pelaajista esiintyi edukseen. Puolustuksessa oli kauden pahimmat epäonnistujat.
Artikkeli
Kiitos ja hyvästi, SaiPa 2023–24: Kaikkien aikojen mahalasku
18.3.2024 7:00
SaiPan kausi oli synkkä. Seuran tulevaisuus on myös täynnä tummia pilviä.
Kuvakooste
Riskan ja Dufvan Sport-urat päättyivät kotiyleisön edessä – KalPa tuli takaa rinnalle ja ohi
17.3.2024 20:55
Sportin kausi tuli päätökseensä, kun KalPa otti ottelusarjan toisen voiton Vaasassa. Kotijoukkue piti kannattajien toiveita yllä ottelun puoliväliin saakka, kunnes kahden maalin johto suli savolaisten neljän maalin myötä.

Kuvakoosteet

Kuvat
Lukon kausi päättyi pettymykseen kotiyleisön edessä – TPS eteni puolivälieriin
LIIGA | 19.3.2024 6:00
Maanantai-illan jännitysnäytelmässä panokset olivat korkealla ja se näkyi kentällä useaan otteeseen tunteiden kuumenemisena.
Uutinen
Liiga-pudotuspelit: KalPa murskasi vaasalaisten sydämet ja marssi puolivälieriin
17.3.2024 20:22
Sport ja KalPa jatkoivat pudotuspelien ensimmäisen kierroksen sarjaansa sunnuntaina Vaasassa. KalPa vei voiton päätöserän maaleillaan ja marssi ottelusarjasta puolivälieriin.
Uutinen
Jää petti Vaasassa – erätauko venyi huomattavasti
17.3.2024 18:19
Vaasassa jää petti kesken Sport–KalPa-ottelun. Toisen erän olisi pitänyt olla käynnissä pidemmän aikaa, mutta erän alku siirtyi jään huoltotoimenpiteiden vuoksi.
Podcast
Näkymättömät sankarit: Liiga ja Mestis vai uusi sarjataso?
17.3.2024 7:00
Suomen jääkiekko on kriisissä. Liigaa on yrittetty saada auki monin keinoin, mutta viimein asia on edennyt viranomaiskäsittelyyn kiitos pelaajayhdityksen. Silti on tärkeää kysyä, miten Liigasta ja Mestiksestä saataisiin kilpailukykyisiä ja taloudellisesti kannattavia, mikäli sarjat avataan?
Haastattelu
Perjantaina ulosajettu Aidan Dudas nousi sankariksi ja piti Palloseuran kauden hengissä – "Päätin vain antaa palaa"
16.3.2024 21:10
TPS kampesi selkä seinää vasten ottelusarjansa Lukkoa vastaan takaisin tasoihin lauantaina. Mustavalkoisten sankariksi nousi perjantaina suihkuun aikaisin ajettu Aidan Dudas. Kanadalainen oli välittömästi voiton jälkeen jo motivoitunut jatkamaan sarjaa Raumalla.
Uutinen
Liiga-pudotuspelit: Aidan Dudas nousi konnasta sankariksi – TPS venytti ottelusarjan ratkaisun kolmanteen otteluun
16.3.2024 19:41
Lauantai-illan kierroksen ainoassa ottelussa TPS taisteli kautensa jatkumisesta kotiluolassaan Lukkoa vastaan.
Artikkeli
Jääkiekon vihaajat: Onko lätkäseuralla moraalinen velvollisuus ottaa Topi Rönni takaisin kiekon pariin?
16.3.2024 13:51
Raiskauksesta ehdolliseen vankeuteen tuomitun Topi Rönnin mahdollisuuksista ja oikeuksista pelata ammatikseen jääkiekkoa ottivat kantaa puolesta ja vastaan Jatkoajan toimittajat Juha Oinonen ja Antti Wennström.
Uutinen
Liiga-pudotuspelit: Jatkoerä, ulosajo ja loukkaantuminen – Antoine Morand ja Oliver Kapanen loistivat illan ratkaisijoina
15.3.2024 21:28
Liigan pudotuspelit alkoivat jatkoeräjännärillä Raumalla. KalPa kampesi sinnikkään Sportin ja nousi puolivälieräpaikan kynnykselle.
Haastattelu
Joukkueidensa kapteenit puntaroivat Lukon ja TPS:n pudotuspelisarjaa – "Pientä ekstralatausta tietysti on ilmassa"
15.3.2024 9:00
Runkosarjan aikana kuusi kertaa kohdanneet ja voitot tasanneet Lukko ja TPS kohtaavat toisensa myös pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella. Joukkueiden kapteenit Julius Mattila ja Juhani Jasu ennakoivat sarjan olevan tasainen, kovavauhtinen sekä tunnepitoinen.
Haastattelu
Sport-kapteeni Stålberg haluaa joukkueensa tarinalle onnellisen jatko-osan – "Meillä ei ole mitään hävittävää, voimme vain mennä eteenpäin"
15.3.2024 8:00
Vaasan Sportia kapteenin roolissa tällä kaudella johtanut Sebastian Stålberg oli ylpeä joukkueensa yltämisestä pudotuspeleihin. Runkosarjan viimeinen ottelu oli hänen mielestään kuin satu, jolle joukkue hakee nyt onnellista jatkumoa puolivälieräsarjasta KalPaa vastaan.