JYPin toimitusjohtaja vaihtuu

LIIGA / Uutinen
Jukka Seppänen keskittyy jatkossa JYP Jyväskylä Oy:n hallituksen puheenjohtajuuteen. Uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Kari Tyni.

Kari Tyni toimii jatkossa JYPin toimitusjohtajana.

Aikaisemmin toimitusjohtajan pestiä yhdessä hallituksen puheenjohtajuuden kanssa hoitanut Jukka Seppänen ei jatka toimitusjohtajana.

– Haluan vapauttaa päivittäistä aikaani nyt enemmän muihinkin asioihin elämässäni. Lisäksi JYP-tehtävissäni pystyn puheenjohtajana järjestämään enemmän aikaani urheilupuolen asioihin, Seppänen kertoo.

– Yhtiön kannalta saamme tällä ratkaisulla lisäresurssia myös JYPin myyntiin ja markkinointiin, johon uusi toimitusjohtaja pystyy panostamaan työajastaan minua enemmän.

JYP-organisaation uusi toimitusjohtaja on Kari Tyni, joka on aikaisemmin toiminut JYPin markkinointijohtajana. Yhteiskuntatieteiden maisteri Tyni on työskennellyt myös televisiossa muun muassa Hockey Nightissa ja Tulosruudussa. Lisäksi hän on juontanut yhdet Miss Suomi -kilpailut.

– Lähden uuteen tehtävään luottavaisin mielin. JYPissä on joka portaalla kova ja hyvähenkinen osaajien joukko ja yhteiset tavoitteemme ovat korkealla, sanoo uusi toimitusjohtaja Tyni.

– Yhteinen tekeminen myös Jukan kanssa säilyy, vaikka asemoinnit, tehtävät ja vastuut jaetaankin nyt uudelleen.



» Lähetä palautetta toimitukselle