ESS: Juhamatti Aaltonen pysyy Magnitogorskissa

LIIGA / Uutinen
Pelicansin sopimuspelaajiin lukeutuva Juhamatti Aaltonen jatkaa ensi kaudellakin vuokralla Magnitogorskissa, kertoo Etelä-Suomen Sanomat.

Juhamatti Aaltosen pysyminen Venäjällä on odotettu uutinen. Hän teki viime keväänä viisivuotisen sopimuksen Pelicansin kanssa, mutta loistava kevätkausi poiki hänelle lukuisia tarjouksia ulkomailta. Lahtelaisseura päätyi vuokraamaan Aaltosen Magnitogorskiin.

ESS:n tavoittaman Pelicans-toimitusjohtaja Ilkka Kaarnan mukaan on käytännössä varmaa, että Aaltonen jatkaa vuokralla Magnitogorskissa ensi kaudellakin. Seura saa korvauksen vuokrauksesta kesällä.

– Noin kaksi viikkoa sitten Magnitogorskista lähetettiin meille alustava tieto Aaltosen jatkamisesta siellä. Pelicans ei voi asiaan puuttua, vaan se on venäläisten ja Aaltosen asia, Kaarna kertoi lehdelle.

Aaltonen on ollut kolmanneksi tehokkain suomalaispelaaja tämän kauden KHL:ssä. Hänen saldonsa 51 ottelusta on 19+19=38 ja sijoitus liigan pistepörssissä 24:s. Edellä maanmiehistä ovat seurakaveri Petri Kontiola ja Kazania edustava Jarkko Immonen.

Lähde: www.ess.fi


Juhamatti Aaltonen ponnisti Pelicansista maajoukkueen kautta Venäjälle.
Tomi Hänninen - tomi.hanninen@jatkoaika.com

» Lähetä palautetta toimitukselle