HIFK nappasi Hannes Hyvösen

LIIGA / Uutinen
Helsingin IFK saa nimekkään vahvistuksen, kun Venäjältä potkut saanut laitahyökkääjä Hannes Hyvönen liittyy HIFK:hon loppukauden kattavalla sopimuksella.

Oululaislähtöinen Hannes Hyvönen on ehtinyt uransa aikana pelata monessa eri paikassa. Tälläkin kaudella HIFK on jo miehen kolmas seura, kun hän ehti aiemmin edustaa sveitsiläistä Rapperswiliä sekä KHL:ssä pelaavaa tsheljabinskiläistä Traktoria.

35-vuotias laituri sai venäläisseurasta lähtöpassit alkuvuodesta, ja lopulta mies päätyi IFK:n riveihin. KHL:ssä Hyvösen tehot jäivät vaatimattomiksi, sillä 17 ottelussa kovaa laukova hyökkääjä sai tililleen vain kaksi maalia.

Helsinkiläisseurassa Hyvönen on kiekkoillut ennenkin, sillä hän edusti HIFK:ta kausilla 1999–2000 ja 2001–2002. Myös päävalmentaja Kari Jalonen on hyökkääjälle tuttu, Hyvönen pelasi nykyisen IFK-luotsin alaisuudessa Oulun Kärpissä parin kauden ajan.


Hannes Hyvönen edusti edellisellä SM-liigavisiitillään kasvattajaseuraansa Oulun Kärppiä, ja päätti kaksivuotisen sopimuksensa molemmat keväät mestaruusjuhliin.

» Lähetä palautetta toimitukselle