TPS nappasi Marko Kivenmäen

LIIGA / Uutinen
TPS:n hyökkäys sai lisää leveyttä. Tulevalla kaudella hallitsevan mestarin riveissä pelaavat Marko Kivenmäki sekä kanadalainen Mario Valery-Trabucco.

SM-liigassa miltei 500 ottelua pelannut Marko Kivenmäki, 35, oli viime kaudella Porin Ässien tehokkain ja SM-liigan kuudenneksi tehokkain pelaaja runkosarjassa. TPS:n pelaajakoordinaattori Ari Vuori on iloinen taitavan hyökkääjän paluusta Turkuun.

– Kivenmäellä on kova halu pelata SM-liigassa kotikaupungissaan ja TPS:ssä sekä näyttää, että hän kuuluu SM-liigan eliittipelaajiin. Odotan innolla Markon pelaamista meidän isossa kaukalossa, jolloin hänen kykynsä hyvänä luistelijana, taitavana mailankäsittelijänä sekä loistavana ylivoimapelaajana korostuvat.

Mario Valery-Trabucco valittiin viime kaudella NCAA:n yliopistosarjan toiseen tähdistöviisikkoon. 23-vuotias keskushyökkääjä teki viime kaudella pisteitä 38 ottelussa 1,2 pisteen keskiarvolla (23+22). Vuoren mukaan luisteleva nuori rightin hyökkääjä soveltuu hyvin TPS:n nuorehkoon joukkueeseen.

– Hänellä on hyvä yliopistoura takana ja huima potentiaali kehittyä kauden aikana niin kuin pelaajamme tekivät viime kaudellakin. Hänellä on myös taitoa pelata NHL:ssä vielä jonain päivänä ja useista AHL-tarjouksista huolimatta hän katsoi meidät parhaaksi kehittymispaikaksi.

– Näiden kahden pelaajan jälkeen joukkueemme on koossa ja kilpailukykyinen puolustamaan mestaruutta. Laaja ja laadukas materiaali sekä nuoret omat pelaajat antavat hyvän mahdollisuuden menestyä myös ensi kaudella, kommentoi Vuori luottavaisena.

» Lähetä palautetta toimitukselle