Vladimir Sicak Kärppien takalinjoille

LIIGA / Uutinen
Oulun Kärppien puolustus vahvistuu, kun Vladimir Sicak liittyy joukkueeseen. Samalla Kärpät tiedotti, että Teemu Aalto ei pelaa seurassa ensi kaudella.

Vladimir Sicak pelasi viime kaudella Tshekin pääsarjassa HC Vitkovicen riveissä. 50 ottelussa 30-vuotias pakki paukutti tehot 9+17=26.

Sicak on kiekkoillut Suomessa aiemminkin, kun mies kiekkoili HPK:ssa neljä kautta 2000-luvun alkupuolella. Lisäksi hän edusti TPS:ää vajaan kahden talven ajan.

Puolustaja tavoitteli paikkaa myös Tshekin tämän kevään MM-ryhmässä, mutta matka Saksaan jäi väliin muun muassa perheelisäyksen vuoksi. Miehen sopimus Kärppien kanssa kattaa kauden 2010–2011.

– Saamme kansainvälisen, todella kovat meriitit saavuttaneen puolustajan, joka pystyy pelaamaan isoja minuutteja. Hän on todella tervetullut lisä joukkueen puolustukseen, toteaa seuran urheilutoimenjohtaja. Harri Aho.

– Hän oli jo nuorena poikana kova puolustaja ja on viime
vuosina ottanut isoja askelia eteenpäin. Yksi merkittävä tekijä meille on myös se, että hän itse halusi tulla Kärppiin pelaamaan, sanoo päävalmentaja Mikko
Haapakoski
.

Samalla Kärpät tiedotti, että sopimus puolustaja Teemu Aallon kanssa on purettu. Uutena miehenä Kärppien harjoitusringissä pyörii ruotsalainen Jonathan Hedström, jonka sopimuskuviot tehdään lähiaikoina.

Sen sijaan kaksi edellistä kautta Kärpissä pelannut konkarihyökkääjä Vesa Viitakoski iski putket naulaan, joten jatkossa miestä ei enää liigakaukaloissa nähdä.

» Lähetä palautetta toimitukselle