Jukureille vahvistuksia SaiPasta

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Jukurit saa keskiviikon kierrokselle vahvistuksia SaiPasta. Ville Hostikka ja Jarno Lippojoki jatkavat pelejään Mikkelissä, kun taas Jesse Mankinen ja Riku Dufva siirtyvät Jukureihin.

SaiPan maalivahti Ville Hostikka, 24, jatkaa Jukurien maalilla keskiviikkona Sportin saapuessa joukkueen vieraaksi Kalevankankaalle. Mies on torjunut kaksi edellistä otteluaan mikkeliläisten veräjällä torjuntaprosentilla 96,97.

Puolustaja Jarno Lippojoki, 24, on puolestaan kiekkoillut Jukureissa jo muutaman viikon. Hänet nähdään Jukurien kokoonpanossa ainakin vielä keskiviikkona. Lippojoki on iskenyt tähän mennessä kahdeksassa pelaamassaan ottelussa kolme syöttöpistettä.

Hostikan ja Lippojoen lisäksi puolustaja Riku Dufva, 19, sekä hyökkääjä Jesse Mankinen, 18, esiintyvät keskiviikkona Jukurien paidassa.

Dufva aloitti kauden QMJHL:ssä Lewinston MAINEiacsin riveissä. Myöhemmin hän siirtyi SaiPan A-nuoriin, jossa on ehtinyt pelata muutaman ottelun.

Mankinen on sen sijaan pelannut aikaisemmin tällä kaudella viisi ottelua Jukurien riveissä saldolla 1+2, mutta kausi on sujunut pääosin Lappeenrannassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle