Rullier jatkaa narripaidoissa

LIIGA / Uutinen
Jokereiden puolustajapulaa joulukuussa helpottamaan tullut Joe Rullier jatkaa narripaitojen takalinjoilla kauden loppuun saakka.

Joe Rullier ehti try-outinsa aikana pelata joukkueessa seitsemän ottelua, joissa saldona oli 3 (1+2) tehopistettä. Perjantaisen Kärpät-ottelun jälkeen Jokerit julkisti jatkavansa kanadalaispuolustajan sopimusta kauden loppuun saakka.

– Vasta seitsemän ottelua tällä kaudella, enkä viime kaudellakaan pelannut kovin paljon. En ole vielä sataprosenttisessa kunnossa, mutta olen ottanut askeleita oikeaan suuntaan. Menee ehkä viisi tai kuusi ottelua niin olen lähellä täyttä iskua, Rullier kertoi seuran internet-sivustolla

Valmentajan vaihtamisen jälkeen otteitaan parantanut Jokerit on hilannut itseään koko ajan sarjataulukossa ylöspäin. Rullierkin suuntaa katsettaan jo vahvasti kevään peleihin.

– Haluan voittaa mestaruuden, ja uskon tällä joukkueella olevan siihen mahdollisuudet. Siksi odotin innolla pääsyä tänne, ja olen aika onnellinen tällä hetkellä. Nyt on vain tehtävä töitä mestaruuden eteen, kanadalainen painotti.

» Lähetä palautetta toimitukselle