HPK:n toimitusjohtaja vaihtuu

LIIGA / Uutinen
Hämeenlinnan Pallokerhon ja toimitusjohtaja Kai Tervosen yhteistyö päättyy. Tervosen tilalle HPK:n ohjaimiin hyppää hämeenlinnalaisille ennestään hyvin tuttu mies Risto Korpela. Korpela toimi aiemmin Pallokerhon toimitusjohtajana vuoteen 2007 asti ja aloittaa paluumuuttotehtävässään 2010.

Golfliiton toiminnanjohtajaksi lähteneen Risto Korpelan tilalle seuran johto rekrytoi SM-liigassa Jokereista tutun Kai Tervosen. Tervonen aloitti tehtävässään 23.4.2007, joten miehen pesti Hämeenlinnassa jäi vain reilun parin vuoden mittaiseksi.

Korpela on edustanut HPK:ta I divisioonassa useiden kausien ajan puolustajana, toiminut seuran markkinointipäällikkönä sekä toimitusjohtajana vuosien 2001-2007 ajan. Pallokerhon taustalla ex-pelimies ehti toimia peräti 11 vuoden ajan ennen siirtymistään toisen mailapelin pariin.

Tervosen saldo HPK:ssa jäi jokseenkin murheelliseksi. Pestinsä avauskaudella 2007-08 HPK rämpi sarjataulukon pohjamudissa ja myi kauden aikana ison joukon muille joukkueille kelvanneita pelimiehiänsä. Mennen tilikauden tappiosaldoksi puolestaan muotoutui yli 800.000 euroa ja tällä SM-liigakaudella HPK on yleisötavoitteestaan yli 500 katsojaa per ottelu jäljessä.

– Lokakuun lopussa käymiemme keskustelujen jälkeen Kalle ilmoitti, ettei ole enää käytettävissämme tämän kauden jälkeen. Samalla hän ehdotti, että alkaisimme kartoittaa uutta toimitusjohtajaa jo vuodenvaihteeseen, Hämeenlinnan Pallokerhon puheenjohtaja Harri Lintumäki kertoi.

– Meillä ei ollut varaa palkata tehtävään uutta ja kokematonta ihmistä. Risto tuntee HPK:n ja Hämeenlinnan seudun läpikotaisin. Kokemuksesta tiedämme, että hän hallitsee tehtävänsä ja pystyy tarttumaan heti toimeen, Lintumäki jatkoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle