Rahikainen lähtee metsästämään vakiopaikkaa Jyväskylään

LIIGA / Haastattelu
JYPin kanssa kolmen kuukauden sopimuksen tehnyt Riku Rahikainen lähtee nälkäisenä Keski-Suomeen. Rahikaisen tavoitteena on löytää vakiopaikka jyväskyläläisseuran kokoonpanosta.

Riku Rahikainen on ollut syksyn siirtomarkkinoiden useiten toistunut nimi. Ensin Ässät jätti viime tingassa optionsa koko kauden sopimuksesta käyttämättä. Sitten Rahikainen kävi kääntymässä Lappeenrannassa. Nyt vuorossa on Jyväskylä ja JYP.

- Hyvinkin nälkäinen olo ja kovat näyttöhalut! Syksy ei ole ollut kovinkaan helppo. Toivon, että kolmas kerta toden sanoo, Rahikainen kommentoi tuoreeltaan siirtoaan.

Porista ja Lappeenrannasta jäi paljon hampaankoloon. Ässissä Rahikaiselle oli jo luvattu koko kauden sopimus, mutta sitten hän joutuikin tekemään tilaa venäläisvahvistus Aleksandr Nauroville. SaiPassa taas ei ollut alunperinkään aitoa halua sopimuksen solmimiseen.

- Varmasti on näyttöhaluja etenkin Ässien ja SaiPan suuntaan paljon, kaltoinkohdelluksi itsensä tuntenut laituri heittää.

Jyväskylässäkin Rahikainen on tietynlaisella koeajalla, sillä sopimus on solmittu aluksi jouluun asti. Tavoitteena on kuitenkin koko kauden kattava pesti.

- JYP on hyvä paikka hakea vakituista paikkaa. Tiedän mitä minulta odotetaan ja parhaani teen.

Viime keväänä Rahikainen haki vakiroolia Jokerien katastrofijoukkueesta. Kuten huonosti sujuneen kauden jälkeen yleensä, osa pelaajista jäi ilman sopimustarjousta. Näiden joukossa oli myös Rahikainen.

- Harmitti tietenkin vähän, ettei Jokereissa saanut jatkaa. Mutta se on mennyttä, nyt annan kaikkeni JYPille.

» Lähetä palautetta toimitukselle